رقصة ديانا هشام ووالدها في فرحها خطفت الأنظار

ديانا هشام احتفلت بزفافها في واحد من الفنادق الكبرى، ومن أبرز لحظات الحفل رقصتها مع والدها في أجواء كلها سعادة، خصوصاً لما قبل إيدها ورأسها في لفتة مؤثرة جداً لفتت نظر كل اللي حضروا.
الفرح شهد حضور مجموعة من النجوم زي الفنانة نرمين الفقي، والفنان تامر فرج وزوجته، والفنان محمد علي رزق.
ده بعد ما كانت ديانا احتفلت الأسبوع الماضي بعقد قرانها في مسجد الشرطة بالتجمع الخامس، وكان الحضور مقتصر على الأهل والأصدقاء والمقربين فقط.
وبالنسبة لمشوار ديانا الفني، فهي خريجة المعهد العالي للفنون المسرحية وبدأت في 2017 في مسلسل «الحساب يجمع» مع يسرا في دور «هنا»، وفي نفس السنة ظهرت في مسلسل «أبو العروسة» بشخصية «مريم» اللي كملت تقديمها في الأجزاء اللي جت بعد كده، وشاركت في أعمال تانية كتير في السينما والدراما.
أحدث ظهور ليها في السينما كان في فيلم "سيكو سيكو" اللي حقق نجاح في الإيرادات، والفيلم بيحكي عن شابين من عيلة متوسطة بيورثوا بضاعة غير قانونية من عمهم، وبيقرروا يبيعوها عن طريق لعبة تليفون سموها "سيكو سيكو". الفيلم كان من بطولة عصام عمر، طه دسوقي، باسم سمرة، تارا عماد، ديانا هشام، وعلي صبحي، مع ظهور خاص لخالد الصاوي، وكان من تأليف محمد الدباح وإخراج عمر المهندس.
