Εβδομάδα γέλιου στο Mad Radio 106,2: Τι μας είπε ο Στέλιος Ανατολίτης;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καμένα Βούρλα»

Στην 3η ημέρα της Εβδομάδας Γέλιου στο Mad Radio 106.2 ο Αλέξης Μαρκάζος, η Κυριακή Δρίβα και ο Νίκος Μάντζος υποδέχτηκαν τον Στέλιο Ανατολίτη.

Ο Στέλιος Ανατολίτης μέσα από την παράστασή του «Κανονική Δουλειά» σατιρίζει όλους εκείνους που πιστεύουν ότι το να είσαι καλλιτέχνης, και πιο συγκεκριμένα κωμικός, δεν είναι “κανονική” δουλειά. Ο ίδιος πιστεύει πως για να είσαι κωμικός στο επάγγελμα δεν πρέπει να είσαι κωμικός και στη ζωή. Σύμφωνα με τον Στέλιο επειδή το αστείο μέσα του έχει το στοιχείο της αντίθεσης και έκπληξης, διακόπτει την διαδικασία της επικοινωνίας. Επομένως όταν κάποιος σε μία συζήτηση κάνει μονίμως αστεία, αυτομάτως μπαίνει εμπόδιο στην επικοινωνία. «Ο τύπος που είναι ο πιο αστείος στην παρέα, είναι ο ίδιος που δεν σε αφήνει ποτέ να ολοκληρώσεις μία κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά. Αντίστοιχα, θεωρεί πως η ειρωνεία είναι ένα είδος χιούμορ, που όμως στερείται επικοινωνίας και έχει τον κίνδυνο να εκκινήσει μία διαφωνία, η οποία να καταλήξει σε καβγά.

Μπορείτε να δείτε video του Στέλιου Ανατολίτη στο Μad Viral της Cosmote TV – θέση 602, καθημερινά 00:00 – 02:00.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου την Κυριακή 7 Μαΐου, ο Στέλιος Ανατολίτης, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Χρύσα Κατσαρίνη, η Ήρα Κατσούδα, ο Άρης Κρητικός, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Λάμπρος Φισφής έρχονται από 2 έως 5 Μαΐου στην εκπομπή Τα Καμένα Βούρλα και στην εκπομπή της Γεωργίας Κουτσοκώστα για να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές γέλιου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad Radio 106.2 (@mad_radio)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *