Το Mad Viral είναι ένα καινοτόμο project που έχει έρθει στην πλατφόρμα της Cosmote TV για να μεταφέρει τον παλμό του διαδικτύου στη μικρή οθόνη. Το κανάλι αποτελείται αποκλειστικά από περιεχόμενο που κυκλοφορεί στο Ελληνικό YouTube. Το πρόγραμμα έχει σχηματιστεί από 70% βίντεο αγαπημένων creators και 30% από τις μεγαλύτερες International και εγχώριες μουσικές επιτυχίες.

Το κανάλι έχει το δικό του ‘look n’ feel’ το οποίο το κάνει μοναδικό στα μάτια του τηλεθεατή. Cool logo, σε fun χρώματα (φούξια και μοβ), σύγχρονα γραφικά και trailer IDs, ενώ η κάθε ζώνη έχει τη δική της ξεχωριστή και εντυπωσιακή σηματοποίηση.

Το Mad Viral εκπέμπει δυνατά πάνω από ένα χρόνο και έχει προσφέρει σε χιλιάδες κόσμο, αμέτρητες ώρες διασκέδασης! Συντονίσου κι εσύ στη θέση 602 στη Cosmote TV και δες το viral κόσμο να ξετυλίγεται μέσα από την οθόνη της τηλεόρασής σου. Τα καλύτερα βίντεο του Ελληνικού YouTube, σε περιμένουν back to back και χωρίς διαφημίσεις! Τι περιμένεις;

Το κανάλι έχει απ’όλα! Lifestyle, Fashion, Stand Up Comedy, Travel Vlogs, Everyday Vlogs, Education, DIYs, Fitness και πολλά πολλά ακόμα! Μπορείς να απολαύσεις όλους τους αγαπημένους σου creators αλλά και να ανακαλύψεις νέα, φοβερά YouTube κανάλια που θα σε κάνουν να κολλήσεις μόνο με ένα click!

Just take your pick and enjoy your stay!

#MadViral #CosmoteTV