Εβδομάδα γέλιου στο Mad Radio 106,2: Τι αποκάλυψε ο Ζήσης Ρούμπος;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καμένα Βούρλα»

Την δεύτερη ημέρα της Εβδομάδας Γέλιου στο Mad Radio 106.2 «Τα Καμένα Βούρλα» υποδέχτηκαν τον Ζήση Ρούμπο! Τον γνωρίσαμε μέσα από το «Κάψε το Σενάριο» και μέσα από τις αμέτρητες παραστάσεις του stand-up comedy, άλλοτε solo και άλλες φορές να μοιράζεται τη σκηνή με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ηλία Φουντούλη κ.α.

Είναι άνθρωπος που μπορεί να βάλει τα κλάματα από το γέλιο και μάλιστα με τα πιο “κρύα” αστεία. Θεωρεί πως όσο μεγαλώνουμε το χιούμορ μας αλλάζει. Όπως χαρακτηριστικά είπε στον Αλέξη Μαρκάζο, την Κυριακή Δρίβα και τον Νίκο Μάντζο, εάν έβλεπε το πρώτο του stand-up show τώρα δεν θα του προκαλούσε καθόλου γέλιο. Σύμφωνα με τον ίδιο το χιούμορ είναι έμφυτο και πρόκειται για μία φυσική αντίδραση ενός ανθρώπου σε κάποιο ερέθισμα. Ωστόσο είναι πιθανό κάποιος να μην έχει χιούμορ, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με την παιδική του ηλικία.

Ποιο είναι όμως το πιο άβολο και ταυτόχρονα το πιο αστείο σκηνικό που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή; Πώς το αντιμετώπισε; Γιατί ήταν καταστροφική η πρώτη του stand-up παράσταση; Τι συνέβη;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου την Κυριακή 7 Μαΐου, ο Στέλιος Ανατολίτης, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Χρύσα Κατσαρίνη, η Ήρα Κατσούδα, ο Άρης Κρητικός, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Λάμπρος Φισφής έρχονται από 2 έως 5 Μαΐου στην εκπομπή Τα Καμένα Βούρλα και στην εκπομπή της Γεωργίας Κουτσοκώστα για να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές γέλιου.

Δείτε εδώ το TikTok απόσπασμα και ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *