شيرين عادل بتنفي إخراج مسلسل محمد سعد والمنتج في وادي وهي في وادي

المخرجة شيرين عادل نفت تماماً إنها هتخرج مسلسل محمد سعد الجديد اللي هيتعرض في رمضان 2027، وأكدت إنها اعتذرت عن العمل، وتمنت له التوفيق.
الموضوع بقى غريب لأن المنتج ممدوح شاهين كان أعلن قبل كده إن المسلسل هيكون من إخراج شيرين، وفي الوقت اللي هي بتعتذر فيه، المنتج لسه بيقول إن فريق العمل شغال على التحضيرات وترشيح الفنانين عشان يكملوا التعاقدات للمشروع.
دلوقتي المسلسل ملوش مخرج معروف بعد اعتذار شيرين، والقائمة النهائية للأبطال لسه مظهرتش، بس الأكيد إن محمد سعد بيجهز للعمل ده عشان يرجع تاني للمنافسة في رمضان بعد غياب استمر نحو تلات سنين.
بعيداً عن لخبطة المسلسل، شيرين عادل كان آخر أعمالها مسلسل "الكينغ" في رمضان اللي فات، واللي كان بطولته لمحمد إمام ومصطفى خاطر وحنان مطاوع وميرنا جميل وعمرو عبد الجليل وبسنت شوقي وسامي مغاوري وحجاج عبد العظيم وانتصار وأحمد كشك وعماد رشاد وأحمد فهيم ومصطفى البنا ومنذر رياحنة، وكانت أحداثه عن "حمزة" اللي حياته اتقلبت بسبب صراعات الإخوة ونفوذهم ودخل في مواجهة مع عصابات دولية.
وشيرين كمان احتفلت بفرح بنتها في جو عائلي حضره نجوم كتير زي محمد إمام ورامي إمام وباسم سمرة وأشرف زكي وروجينا ونرمين الفقي وبشرى ومنة فضالي ورانيا يوسف وأحمد رزق ومحمد علي رزق وإسلام إبراهيم. وبشرى شاركت صور وفيديوهات من الفرح، اللي أحياه تامر حسني وأحمد سعد، ورقص فيه بشرى وأحمد زاهر على أغاني تامر.
