MAD Egyptموسيقى ونجوم وثقافة البوب
ترفيه

منى زكي قلبت السوشيال ميديا بخطة انتقامها في «طالع نازل»

منى زكي تصدرت التريند بعد عرض الحلقتين الرابعة والخامسة من مسلسل «طالع نازل»، والسبب هو خطة الانتقام اللي بدأت تنفذها ضد جوزها اللي بيقوم بدوره الفنان محمد شاهين، بعد ما اكتشفت إنه خاين.

الجمهور ركز مع شخصية «نورا» اللي بتقدمها منى زكي، وبدأ يتكلم عن حركاتها في الانتقام؛ بدأت بمراقبته من خلال تطبيق على الموبايل، وبعدها وصلت لمرحلة إنها تديله منوم عشان تخليه يسمع موسيقى وهو نايم بدل ما يألف أعمال موسيقية جديدة.

الناس على السوشيال ميديا تفاعلت مع التفاصيل دي وشكرت في أداء منى زكي وطريقتها في تقديم الشخصية وهي بتواجه الخيانة بأساليب مختلفة. ومنى زكي قالت إنها لسه مخلصتش تصوير باقي حلقات المسلسل، وأكدت إنها سعيدة جداً بردود الفعل اللي وصلتلها بعد عرض الحلقات.

المسلسل بيتكون من 10 حلقات، وبيدور في إطار درامي نفسي عن «نورا»، سيدة الأعمال القوية اللي حياتها اتشقلبت لما عرفت إن جوزها «علي داوود» -الموسيقار الشهير- خانها وتجوز واحدة تانية في السر اسمها «مي»، اللي بتجسد شخصيتها الفنانة مريم الخشت، ومستنيين مولود مع بعض، وبعدها بدأت سلسلة من الأحداث والصراعات النفسية اللي غيرت مسار حياة نورا ودفعتها تاخد خطوات عشان تواجه اللي حصل.

بصراحة، حوار المنومات ومراقبة الموبايل ده ليفل جديد من «الغل» بس يخلينا نتحمس نعرف باقي الخطة هتوصل لفين.

بمعلومات من مصادر عامة، ويكيبيديا، يوتيوب، إنستجرام وتيك توك.