MAD Egyptموسيقى ونجوم وثقافة البوب
ترفيه

حكيم ولّعها في العبور

كان حكيم على موعد مع حفل غنائي يوم الأربعاء 14 أكتوبر 2026 في إحدى جامعات مدينة العبور. ومن المنتظر أن يقدم خلاله مجموعة من أشهر أغانيه، بباقة تجمع بين الطابع الشعبي والإيقاعات الحيوية.

حكيم دايماً بيحب التواصل المباشر مع جمهوره في كل المناسبات، والحفل يأتي ضمن نشاطه الفني الذي يحرص على مواصلته، من خلال إحياء الحفلات الغنائية والتواصل المباشر مع جمهوره.

وبعيداً عن أجواء العبور، طرح حكيم مؤخرًا أغنيته الجديدة "نص ملعب قلبي". الأغنية دي بالذات فيها فكرة صايعة، لأنها بتستخدم مصطلحات ومفردات من عالم كرة القدم في قالب غنائي إيقاعي بسيط ومبتكر في نفس الوقت. الأغنية من كلمات حازم إكس، وألحان كريم الصباغ، وتوزيع فلسطيني.

واضح إن حكيم لسه مراهن على التجديد وبيدخل أفكار موسيقية مختلفة في شغله، ومستغل خبرته الطويلة عشان يوصل لكل الأجيال بلمسته الفنية الخاصة اللي مفيش منها اتنين.

تفتكروا مين الفنان الشعبي اللي ممكن يعمل حالة زي دي في الجامعات دلوقتي؟

بمعلومات من مصادر عامة، ويكيبيديا، يوتيوب، إنستجرام وتيك توك.