10 πόλεις «μαγεία» που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα όπως πουθενά αλλού

 

  • Μαδρίτη


Ο ουρανός είναι συνήθως ακόμα καταγάλανος. Έτσι μπορείτε να καθίσετε σε μια καφετέρια ή ακόμη και στο πεζοδρόμιο, πίνοντας ζεστή σοκολάτα (μετά την επίσκεψη σας στo μουσείo τέχνης «Prado». Επίσης να σημειωθεί, πως τα ξενοδοχεία τον Ιανουάριο έχουν αρκετά χαμηλές τιμές.

 

  •  Νίκαια


Κήποι, μουσεία, επαύλεις, ξενοδοχεία, παραλίες, διάσημοι επισκέπτες. Η ωραία της Γαλλικής Ριβιέρας σας καλεί να ανακαλύψετε τα Χριστούγεννα μαζί της, να περπατήσετε στους πασίγνωστους δρόμους και στις πλατείες της, αλλά και να χαθείτε στις μικρές, κρυφές γωνιές της.

 

10 χρυσές οδηγίες για να μην πάρεις ούτε γραμμάριο τα Χριστούγεννα

 

  • Ρώμη

Αδύνατο να έλειπε από το top10. Από το Δεκέμβριο η διάσημη μπαρόκ πλατεία Piazza Navona, μετατρέπεται σε μια πελώρια χριστουγεννιάτικη αγορά. Στη Ρώμη θα βρείτε πάγκους με χριστουγεννιάτικα γλυκά, παιχνίδια, φιγούρες για φάτνη, στολίδια και δώρα.
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα διάσημα panettone, σε διάφορες γεύσεις που ψήνονται καθημερινά στους φούρνους της πόλης.

 

 

  • Βαρκελώνη


Ένα ταξίδι τα Χριστούγεννα στη Βαρκελώνη, στην πρωτεύουσα της Καταλονίας αρκεί για να νοιώσει κανείς την ένταση και τον παλμό που χαρακτηρίζει αυτήν την περιοχή της Ισπανίας. Οι κύριοι εμπορικοί δρόμοι της Βαρκελώνης -Passeig de Gràcia και Rambla de Catalunya στην περιοχή Eixample και ο πεζόδρομος Portal de l’Angel είναι μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

δείτε τις υπόλοιπες στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *