Ζώδια Τρίτης 24 Ιανουαρίου

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας, αρκεί να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις δίχως να σας μπλοκάρουν κάποιες ατυχίες του παρελθόντος. Ενισχύστε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και τακτοποιήστε νομικά θέματα που σας προκαλούν στασιμότητα, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να κοντρολάρετε την υπέρμετρη ανάγκη σας για σπατάλες.   Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και είναι ίσως η πιο ιδανική στιγμή για να δημιουργήσετε οικογένεια καθώς έχετε όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σας. Οι ελεύθεροι/ες, μην χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα να ζήσετε ένα δυνατό ερωτικό ειδύλλιο που θα αλλάξει τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρωτότυπες ιδέες σας σε συνδυασμό με την ανεβασμένη ψυχολογία σας, επηρεάζουν θετικά την εξέλιξη των επαγγελματικών σας και είναι μια απόδειξη πως όλα είναι θέμα διάθεσης και τρόπου αντιμετώπισης των καταστάσεων. Ορισμένα οικονομικά ζητήματα δεν αφήνετε να σας επηρεάσουν αρνητικά και μένετε σταθεροί στα σχέδιά σας δίχως να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας.   Αξιοποιήστε το απόγευμα σας για να βελτιώσετε διαπροσωπικές σχέσεις που βρέθηκαν σε αδιέξοδο. Όσο πιο σύντομα ξεπεράσετε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή σας, τόσο πιο εύκολα θα αποδεχτείτε τους άλλους ως έχουν. Επιστρατεύστε τη διαλλακτικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δίας και Κρόνος ευνοούν τα επαγγελματικά σας και παρ’ όλες τις μέχρι τώρα καθυστερήσεις, η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Στον οικονομικό τομέα αν και προκύπτουν συνεχώς ανάγκες που μπορεί να φρενάρουν τις προσπάθειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας εξαιτίας μιας αναπάντεχης θετικής εξέλιξης που θα ενισχύσει το εισόδημα σας.   Διανύετε μια φάση που έχετε γίνει πολύ επιλεκτικοί/ές στις συναναστροφές σας και δεν χαραμίζετε ούτε στιγμή για ανούσιες επαφές που είστε σίγουροι/ες εκ των προτέρων πως δεν θα σας προσφέρουν τίποτα. Όσο κι αν σας λείπει η επικοινωνία, προτιμάτε τη μοναχικότητα επειδή είστε σίγουροι/ες πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *