Ζώδια Τρίτης 17 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Λογαριασμοί και θέματα Δημοσίου θα σας απασχολήσουν πολύ, ενώ παράλληλα μπορεί να προκύψει μία συνάντηση με κάποιο άτομο που θα σας δώσει τα φώτα του και θα σας διευκολύνει αρκετά. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε τις ικανότητες και τις υπηρεσίες σας, δεν ενδείκνυται όμως για μεγάλα ρίσκα. Ιδιαίτερη προσοχή σε μικροατυχήματα.   Εκφράστε την αγάπη και την τρυφερότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι απαραίτητο για την ισορροπία στις σχέσεις σας. Μια καλή κουβέντα, μία αγκαλιά, ενισχύουν τους δεσμούς και συμβάλλουν στον ψυχισμό όλων. Ιδανική στιγμή για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μπορούν να σας βγάλουν εκτός προγράμματος αν δεν ετοιμάσετε εκ των προτέρων μία λίστα. Σημειώστε τα πιο επείγοντα που πρέπει να τακτοποιηθούν οπωσδήποτε, ώστε να μην καταπιάνεστε με πολλά μαζί και δεν ολοκληρώνετε τίποτα. Μια επανεξέταση της οικονομικής σας κατάστασης επιβάλλεται σήμερα.   Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης σπιτιού, ρούχων, κλπ. Βάλτε μία τάξη στο χώρο σας ώστε να αισθάνεστε όμορφα και πετάξτε ή χαρίστε ή μεταποιήστε αντικείμενα και ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε, ώστε να ανανεωθεί η στάσιμη ενέργεια που υπάρχει σε οτιδήποτε άχρηστο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν καθυστερήσεις που σας προκαλούν άγχος, όμως από το μεσημέρι και μετά βελτιώνεται η κατάσταση και μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση. Η ρευστότητα της κατάστασης δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για πειραματισμούς και νέα εγχειρήματα. Προτιμήστε την ασφαλή οδό της τρέχουσας εργασίας σας, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.   Μπορείτε σήμερα να βελτιώσετε τη σχέση σας και να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπό σας είτε οργανώνοντας μία έξοδο για τους δυο σας, είτε ετοιμάζοντας μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι. Οι ελεύθεροι/ες, προσέξτε ποιους/ες εμπιστεύεστε και μην βασίζεστε στη διαίσθηση σας.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *