Ζώδια Τετάρτης 18 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η μελαγχολική σας διάθεση σας αποτρέπει από την ενασχόληση σας με σημαντικά θέματα και γενικά σας χαρακτηρίζει μία άρνηση. Ενδεχομένως να αισθάνεστε πως είναι άσκοπο να ανέχεστε όλες αυτές τις πιέσεις στη δουλειά σας από τη στιγμή που δεν αλλάζει τίποτε προς το καλύτερο, ή να έχετε αγανακτήσει από τη στασιμότητα στα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο.   Η εμπιστοσύνη στο ταίρι σας έχει κλονιστεί και παρ’ όλη τη συνειδητή προσπάθεια που κάνετε για να ξεπεράσετε μια ατυχή στιγμή του παρελθόντος, με την παραμικρή αφορμή σας πιάνει ο θυμός και οι ανασφάλειες. Προσέξτε σήμερα καθώς υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγήσετε τις προθέσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στο εργασιακό σας περιβάλλον και κάποιοι θα προσπαθήσουν να μειώσουν τις ικανότητες σας με σκοπό να σας κόψουν τα φτερά, για αυτό καλό θα είναι να μην επηρεαστείτε. Η μέρα έχει παρουσιάζει κάποια δυσκολία σε σχέση με την ψυχολογία σας κυρίως και δεν είναι κατάλληλη για σημαντικά έργα. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.   Προσπαθείτε να ικανοποιείτε τις ανάγκες όλων και πολύ συχνά ξεχνάτε τις δικές σας, με αποτέλεσμα να έχετε χάσει το κέφι και τη διάθεση σας. Μην σας πιάνουν ενοχές όποτε κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Το αξίζετε και το δικαιούστε όπως όλοι. Σήμερα δώστε προτεραιότητα σε εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θετικές προβλέπονται οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και είστε γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα για να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Μια επαφή που είχατε κάνει στο παρελθόν επανέρχεται και μπορεί να σας προτείνει μια συνεργασία που θα ανοίξει κι άλλες πόρτες για εσάς. Ποντάρετε στην ποιότητα των προϊόντων σας οι επιχειρηματίες.   Θα καταφέρετε σήμερα να πείσετε το ταίρι σας για τη λάθος συμπεριφορά του ή θα βρείτε κι εσείς το μπελά σας. Είστε ακριβοδίκαιοι/ες και δεν μπορείτε να αδιαφορήσετε σε κάτι που είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σας. θα πετύχετε αυτό που θέλετε, αρκεί να επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *