Ζώδια Δευτέρας 16 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποιες θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, όμως υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που δυσχεραίνουν τις ενέργειες σας και θα πρέπει να δείτε πιο ρεαλιστικά τα γεγονότα, ώστε να πράξετε ανάλογα. Η αισιοδοξία σας ναι μεν σας δίνει ώθηση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας, μπορεί όμως να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες εκτιμήσεις.   Κάτι που σας άρεσε στο ταίρι σας και το θεωρούσατε γοητευτικό, ενδεχομένως σήμερα να σας φαίνεται ενοχλητικό και να να σας εκνευρίζει. Άρης και Δίας διογκώνουν τις καταστάσεις στο μυαλό σας και μπορεί να πληγώσετε το/τη σύντροφο σας αν εκφράσετε τις σκέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να ταξιδέψετε και να προωθήσετε τις ιδέες σας ή για να κλείσετε μια καινούρια συμφωνία. Το σημαντικό που θα πρέπει να κάνετε για να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας, είναι να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες, ειδικά εσείς του δεύτερου δεκαημέρου που έχετε επαναπαυτεί στις δάφνες σας. Επιστρατεύστε την αυτοπεποίθηση σας.   Προσπαθείτε να συνδυάσετε το ρόλο του γονέα με αυτόν του/της ερωτικού/ής συντρόφου και με όλη αυτή την πίεση που ασκείτε στον εαυτό σας, χάνετε τον αυθορμητισμό σας και τη διάθεση σας. Με τις παρούσες συνθήκες, είναι λίγο δύσκολο να εξισορροπήσουν οι δύο τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό τρέξιμο και πίεση εξαιτίας γραφειοκρατικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν, δεν προβλέπονται όμως ιδιαίτερες δυσκολίες και εμπόδια, κάτι που ισχύει και για τις μετακινήσεις σας. Κατάλληλη μέρα για αποστολή αλληλογραφίας ή δεμάτων, για σύναψη συμφωνιών καθώς και για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.   Θέματα διαχείρισης των οικονομικών σας, προκαλούν εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και αισθάνεστε πως έχει ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο σας, κάτι που θα πρέπει να ανατραπεί άμεσα καθώς κινδυνεύετε να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Πάρτε τα ηνία εγκαίρως.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *