Ξανά μαζί Miley Cyrus και Liam Hemsworth;

Το πιο καυτό κουτσομπολιό της νέας χρονιάς κατάφερε να γίνει η Miley Cyrus χάρη στα social media φυσικά!


Δυο φωτογραφίες που ανέβηκαν στο instagram άναψαν φωτιές σε όλες τις gossip στήλες του Hollywood και οι παπαράτσι έχουν πάρει ήδη εντολή να μην αφήσουν την εκκεντρική star της pop από τα μάτια τους.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η 23χρονη Miley τους έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο! Τι συνέβη;
Η Miley δεν ήταν μόνη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Υποδέχτηκε το 2016 στην αγκαλιά του πρώην αρραβωνιαστικού της, Liam Hemsworth, στην Αυστραλία!
miley-cyrus-liam-hemsworth-back-together
Το πρώην ζευγάρι απολάμβανε αγκαλιές και φιλιά μπροστά στον κόσμο και φυσικά ήταν θέμα ωρών να φουντώσουν φήμες για επανασύνδεση.
Την Πρωτοχρονιά τη πέρασαν με την γονείς και τον αδερφό του Liam γύρω από το οικογενειακό τραπέζι και τα σχετικά δημοσιεύματα αναρρωτιούνται αν αυτή τη φορά το πιο σέξι ζευγάρι της showbiz ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας. 
Ο Liam γνώρισε τη Miley το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας The Last Song και έπειτα από μια θυελλώδη σχέση τριών χρόνων της έκανε πρόταση γάμου.
Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου (2013) ωστόσο χώρισαν και για αρκετό διάστημα δεν έκαναν καν παρέα. Τον Νοέμβριο του 2015 ο σέξι πρωταγωνιστής δήλωσε στο Men’s Fitness “Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια σχεδόν (σ.σ. κάτι δεν ξέρουμε επομένως!).
miley-cyrus-liam-hemsworth-1f9ecf6543b50e25
Δεν νομίζω ότι εκείνα τα συναισθήματα θα αλλάξουν ποτέ. Κι αυτό είναι καλό γιατί αποδεικνύει σε μένα ότι ήταν αληθινά. Ήταν πραγματικά ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και θα είναι πάντα”.
Εμάς πάντως πολύ μας αρέσει αυτό το ζευγάρι!
Δες τις φωτογραφίες που ήρθαν από την Αυστραλία στα γραφεία του TMZ στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *