Βράβευσαν την Kim Kardashian ως βασίλισσα του Internet και εκείνη είπε κάτι που… τους εξέπληξε!

H Kim Kardashian μόλις βραβεύθηκε για την ιντερνετική αυτοκρατορία της και την τεράστια επιρροή της στο διαδίκτυο και τα social media.  


 

Tα Webby Awards δημιούργησαν ειδικά για την Kim το πρώτο Βραβείο “Break the Internet” για την “απαράμιλλη online επιτυχία και δύναμή της”.   Σύμφωνα με το site, το βραβείο προορίζεται για “ένα άτομο με αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και φυσική ικανότητα να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να κάνει θόρυβο, να μιλά με φαν και κοινότητες και να κεντρίζει την προσοχή όλου του πλανήτη”.

Πανελλήνιες 2016: Δείτε τα θέματα σε Αρχαία και Μαθηματικά

Η Kim Kardashian λοιπόν, είναι όλα τα παραπάνω και παρέλαβε το Webby της στην τελετή που έγινε χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη.   Τα Webby Awards είναι τα κορυφαία διεθνή βραβεία που κάθε χρόνο δίνονται σε όσους αριστεύουν στο Διαδίκτυο, σε startups, σε ιστοσελίδες, διαφημίσεις, Mobile Sites και νέες εφαρμογές.

640_kim_kardashian_instagram_150828

Η παράδοση της τελετής απονομής των Webby απαιτεί από τους νικητές να παραλάβουν το βραβείο τους δίνοντας τον πιο μικρό λόγο που θα μπορούσε να ετοιμάσει κανείς σε μια τέτοια περίπτωση. Για την ακρίβεια δικαιούνται να πουν αυστηρά  μόνο πέντε λέξεις.  Όλοι περίμεναν “στη γωνία” να ακούσουν τι θα μπορούσε να εφεύρει η Kim για μια τέτοια περίσταση, αλλά τελικά η διάσημη περσόνα ήταν καλά διαβασμένη και βρήκε τον τρόπο να συζητηθεί .

“Γυμνές selfies μέχρι να πεθάνω” είπε και απλά αποχώρησε με το βραβείο γνωρίζοντας πως για ακόμη μια φορά είχε αποδείξει γιατί το δικαιούται.

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *