Βοηθήστε τους Έλληνες Dimitri Vegas & Like Mike να ανακηρυχθούν καλύτεροι DJ’s του κόσμου!

Ένα από τα κορυφαία δίδυμα DJ του κόσμου,  οι Dimitri Vegas & Like Mike, οι οποίοι γνωρίζουν παγκόσμια επιτυχία με κομμάτια όπως τα  «Turn It Up», «Chattahoochee» και «Ocarina» είναι Έλληνες, ενώ τα πραγματικά τους ονόματα είναι Δημήτρης και Μιχάλης Θηβαίος!

Το δίδυμο είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως ενώ πέρσι είχε τη δική του αρένα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, το «Tomorrowland» στο Βέλγιο, γεγονός που τους έκανε γνωστούς και ως «Ambassadors Of Tomorrowland».

Με επίκεντρο την big room progressive electro, το δίδυμο των Eλλήνων DJ βρέθηκε πέρσι στο νούμερο 6 της ψηφοφορίας του περιοδικού DJMag για τους καλύτερους DJ του 2013, ξεπερνώντας τεράστια ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως είναι οι Steve Aoki, Skrillex, DeadMau5, Calvin Harris και Daft Punk!!

Οι Dimitri Vegas και Like Mike λαμβάνουν και φέτος μέρος στην online ψηφοφορία του DJMag και μοναδικός τους στόχος  είναι η κορυφή και η ανάδειξη ως οι κορυφαίοι DJ’s του πλαντήτη! Για να το πετύχουν αυτό χρειάζονται τη βοήθειά σας, καθώς ψηφίζοντάς τους μπορείτε να τους οδηγήσετε στην κορυφή! Μπορείτε να ψηφίσετε τους Dimitri Vegas & Like Mike στο παρακάτω λινκ: http://smarturl.it/GreeceLovesDVLM

Λίγο πριν το τέλος του έτους, οι δυο DJ’s θα παίξουν στο φεστιβάλ «Bringing Home the Madness» στο Βέλγιο, το οποίο έγινε sold out σε λιγότερο από 24 ώρες!  Dimitri Vegas & Like Mike έστειλαν μήνυμα μέσω του MAD στο ελληνικό κοινό, ζητώντας τη βοήθειά του, μιλώντας μάλιστα στα ελληνικά!

Δείτε το μήνυμα που έστειλαν:


dimitri vegas

dimitri1

Διαβάστε ακόμα:

Πιο αγαπημένοι από ποτέ Beyonce & Jay Z στο «Made In America Festival»

Ποιο είναι το νέο αμόρε του Robert Pattinson;

Ακόμη μια σέξυ φωτογραφία της δημοσίευσε η Miley Cyrus

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *