Βαγγέλης Περρής: Τα σκληρά σχόλια για την Μαρία Ηλιάκη: “Η ίδια χαρακτήριζε ανθρώπους σε ένα δευτερόλεπτο”

Λίγες ημέρες μετά το ξεκίνημα της εκπομπής της, η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” στον ΑΝΤΕΝΝΑ.Με αφορμή τις δηλώσεις της, ο Βαγγέλης Περρής τοποθετήθηκε μέσα από τη στήλη του στο Πρώτο Θέμα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Η Μαρία Ηλιάκη φωτίστηκε από τους θολούς προβολείς των συνεργείων και βλέποντας το φως το αληθινό ζήτησε καλύτερη αντιμετώπιση της εκπομπής χαμηλών πτήσεων που παρουσιάζει: “Είναι άκομψο να κρίνεται το αποτέλεσμα μιας δουλειάς η οποία μετρά ακόμη μόλις δύο εβδομάδες τηλεοπτικής ζωής”.

Η παρουσιάστρια κατά βάση έχει δίκιο. Πάνω από τα τηλεοπτικά προϊόντα έχουμε συνηθίσει να ίπτανται κοράκια που τρέφονται με σάρκες και τα οποία ετοιμάζουν εφόρμηση μόλις πέσει η πρώτη κηλίδα αίματος. Προφανώς αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να εκληφθεί ως δείγμα υγείας, όμως αυτή την αλήθεια δεν μπορείς αν την αξιώνεις μόνο για τον εαυτό σου.

Η ίδια η Μαρία Ηλιάκη που τώρα λόγω στριμώγματος πρεσβεύει ότι δύο εβδομάδες αποτελούν ελάχιστο μέγεθος για την εξαγωγή συμπερασμάτων, κατά την προηγούμενη θητεία της χαρακτήριζε ανθρώπους, ανακοίνωνε δικαστικά πορίσματα, προχωρούσε σε κοινοποίηση ψυχολογικών προφίλ βασισμένη σε ένα δευτερόλεπτο, το οποίο μάλιστα είχε περάσει από τον παραμορφωτικό φακό της ανοησίας του γραπτού ή διαδικτυακού gossip. Καλό είναι που κάπως αργά- ή έστω ιδιοτελώς- προσχωρεί στο στρατόπεδο της υπομονής, αλλά κανείς δεν έχει πειστεί ότι με το πρώτο καλό ποσοστό δεν θα επιτρέψει στον τόπο που μεγάλωσε».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *