Τυχερός “superfan” της Gaga άκουσε πρώτος το “Born This Way”

Ένα υπερτυχερός θαυμαστής της Lady Gaga είχε την ευκαιρία να ακούσει πριν από όλους το νέο album της “Born This Way” αποκλειστικά και να γράψει την πρώτη κριτική του δίσκου.

Ο “εκλεκτός’ Ryan Johnson, στο review του δίσκου που ανέβασε site της Gaga έγραψε: “Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που μόλις άκουσα. Η Lady Gaga ξεπέρασε τον εαυτό της με αυτό το album, παρόλο που νόμιζα πως αυτό δεν είναι δυνατό. Η μουσική είναι τόσο φρέσκια και λυτρωτική που είναι σαν να έχει δημιουργήσει ένα νέο είδος μουσικής. Τα νέα της κομμάτια με πήγαν σε μέρη που δεν είχα ξαναπάει, είναι πραγματικά μια πηγή έμπνευσης, δύναμης και λύτρωσης – θα σας απελευθερώσει.

Η Lady Gaga από την άλλη, ξεκίνησε κι εκείνη την προώθηση του νέου δίσκου της γράφοντας στο twitter: Ατέλειωτες μελωδίες και στίχοι έχουν καρφωθεί στο κεφάλι μου. Δεν αργεί πολύ ακόμα, είναι σχεδόν τέλειο. Αλλά εγώ (εμείς) δεν το θέλουμε το “σχεδόν”.

Τι περιμένετε από το νέο album της Lady Gaga; Πιστεύετε ότι θα συνεχίσει να έχει την ίδια επιτυχία που είχε το 2009-2010;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *