Τσιμιτσέλης για Σεφερλή: «Δεν μπορείς κάποιον που τον λατρεύει ο κόσμος να τον αμφισβητείς»

«Η λάμψη που έχει ο Μάρκος είναι μοναδική!» υποστήριξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Μπέζα για το περιοδικό You. «Εγώ πάντα ήμουν υπέρμαχος του Μάρκου και τον έχω υπερασπιστεί με νύχια και με δόντια», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έπλεξε το εγκώμιο στο Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας ότι «όταν γεμίζεις ένα θέατρο καθημερινά με 2.500 κόσμο είναι μοναδικό».

Σχετικά με το πρωινό, ο Γιάννης έκανε λόγο για το τι γιατί ο κόσμος αγαπάει το Μάρκο: «Ο Σεφερλής ή θα σου αρέσει ή δεν θα τον δεις ποτέ, αλλά έχει αυτό το λαϊκό έρεισμα που τον κάνει αγαπητό. Δεν μπορείς κάποιον που τον λατρεύει ο κόσμος εσύ να τον αμφισβητείς. Βέβαια ο Μάρκος χρόνια τώρα έχει δεχθεί μεγάλη αμφισβήτηση… Ο κόσμος όμως έχει ένα αλάνθαστο ένστικτο και στο πρωινό κάνει εξαιρετική δουλειά».

Στην ερώτηση «τι θα σου άρεσε να παρουσιάζεις στην τηλεόραση», απάντησε ότι θα προτιμούσε ένα τηλεπαιχνίδι από το να πάρει μέρος σε ένα πρωινό, ενώ όταν τον ρώτησαν αν θα συμμετείχε σε τηλεοπτικό πάνελ, είπε χαρακτηριστικά ότι «με το κουτσομπολιό δεν το έχω καθόλου, δεν θα μπορούσα να εκθέσω άνθρωπο. Ενώ σε παρέες μπορεί να βγάζουμε τα φτυάρια και να σχολιάζουμε κάποιον, στην τηλεόραση δεν θα το έκανα ποτέ…»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *