Το Star Wars ξεπέρασε ήδη σε έσοδα τον Τιτανικό και πάει για ακόμα ψηλότερα

Με έσοδα στα 686 εκατομμύρια δολάρια το νέο επεισόδιο του Star Wars είναι η δεύτερη -προς το παρόν- ταινία στο Αμερικάνικο box office έχοντας μοναδικό αντίπαλο το Avatar.


Η επιτυχία του Star Wars όπως φαίνεται θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού ήδη έχει αποφέρει στη Disney 686 εκατομμύρια δολάρια από την προβολή του μόνο στην Αμερικάνικη αγορά.
Ο αριθμός αυτός το φέρνει στην δεύτερη θέση πίσω από το Avatar που είχε φθάσει συνολικά τα 760 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ξεπέρασε ήδη τα 658 εκατομμύρια δολάρια του Τιτανικού και τα 652 εκατομμύρια του Jurassic World που ήταν η άλλη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς.

Star-Wars-BB-8-Force-Awakens

Πάντως τα νούμερα αυτά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τη συνέχεια της ταινίας, καθώς είναι αυτή που έφτασε πιο γρήγορα από όλες τις άλλες στο όριο των 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε ότι αφορά τα παγκόσμια έσοδά της, αυτή την στιγμή βρίσκονται στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, και είναι στην έβδομη θέση όλων των εποχών, έχοντας μόλις περάσει την δεύτερη ταινία της σειράς του Χάρι Πότερ.

Μάλιστα, μια καινούρια ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορεί κάθε χρόνο, τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία, περιλαμβανομένων prequels και «προσωποκεντρικών» ιστοριών για ορισμένους εκ των πρωταγωνιστών. Οι ημερομηνίες έχουν ανακοινωθεί, με μια μικρή επιφύλαξη, από το στούντιο.

Star-Wars-Force-Awakens-Rey-Finn-BB8-running

Έτσι, οι επόμενες ταινίες του Star Wars είναι:

-Rogue One: A Star Wars Story, 16 Δεκεμβρίου 2016
Η ιστορία εκτυλίσσεται αμέσως μετά την ίδρυση της Αυτοκρατορίας, όταν μια ομάδα επαναστατών πρέπει να κλέψει τα σχέδια του Death Star, πριν χρησιμοποιηθούν για την ενδυνάμωση της κυριαρχίας του αυτοκράτορα.
Πρωταγωνιστούν: Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed

-Star Wars Episode VIII, 26 Μαΐου 2017
Η συνέχεια του The Force Awakens για την οποία όμως δεν έχει ανακοινωθεί η πλοκή

forceawakens4-xlarge

-Η Ανθολογία του Star Wars: Hans Solo, 25 Μαΐου 2018
Η ταινία θα περιγράφει πώς ο νεαρός Han Solo έγινε αυτό που ήταν όταν ο Luke Skywalker και ο Obi-Wan Kenobi τον συνάντησαν για πρώτη φορά.

-Star Wars Episode IX, 2019
Δεν δόθηκε ημερομηνία συγκεκριμένη, αλλά οι προσδοκίες για την ταινία αυτή είναι πολύ μεγάλες.

-Η Ανθολογία του Star Wars: Boba Fett, 2020
Για την ταινία αυτή δεν έχει ανακοινωθεί καμία λεπτομέρεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *