Το .. παράκανε η Beyonce με τις διακοπές της! Δείτε τις φωτογραφίες

Από την Kim Kardashian έχασε αυτές τις μέρες η Beyonce το στέμμα της βασίλισσας του Instagram που είχε μέχρι τώρα!


Την ώρα που οι περισσότεροι celebrities λιάζουν τα κορμιά στις πιο γνωστές παραλίες του κόσμου συναγωνιζόμενοι ποιος έχει καλύτερο κορμί αλλά και καλύτερο μαγιό, η Beyonce μαζί με την οικογένειά της προτιμάει να βρίσκεται σε μέρη που δεν θα τη βρει κανείς.

Και φυσικά δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και σε κανέναν παπαράτσι καθώς έχει πάντα μαζί της το δικό της φωτογράφο, που συχνά δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της, γνωστό και πάμπλουτο ράπερ Jay Z.

Πριν από μερικές μέρες η 34χρονη σταρ φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό και ένα ναυτικό καπέλο και πήγε οικογενεικώς βόλτα σε ποτάμι με το σκάφος του συζύγου της γύρω από τις ακτές της Νέας Υόρκης.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο site της τη βλέπουμε πάνω στο σκάφος με την κόρη της, Blue Ivy, η οποία φοάρει ακριβώς το ίδιο ολόσωμο μαγιό με τη μητέρα της της, από τον οίκο Acacia Swimwear. Λίγες μέρες μετά η διάσημη οικογένεια βρέθηκε σε άλλο μέρος.

Στις φωτογραφίες αυτές βλέπουμε και τον 45χρονο Jay Z.

bey1

Και μπορεί τα πράγματα στα επαγγελματικά της και τα οικογενειακά της να βαδίζουν όπως η ίδια το θέλει, στο Instagram όμως η Beyonce έχασε την πρώτη θέση και το στέμμα της βασίλισσας. Γιατί παρόλο που έχει 44 εκατομμύρια followers μια άλλη κυρία πέρασε μπροστά αυτόν τον καιρό και της πήρε το στέμμα. Το όμομα αυτής; Kim Kardashian.

Η συνομήλική της Αμερικανίδα τηλεριάλιτι σταρ έσπασε τα ρεκόρ της με 44,1 εκατομμύρια followers.

 

bey6 bey2 bey3

 

δείτε τις υπόλοιπες στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *