Το MAD υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Το MAD, όπως τόσα χρόνια «αγκαλιάζει» τα διαφορετικά είδη μουσικής, τη δυναμική και τη μοναδικότητα των νέων

Το MAD προχώρησε την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022, στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, με σκοπό να υποστηρίξει τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία που λειτουργεί ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Έτσι, γίνεται ταυτόχρονα το πρώτο ελληνικό κανάλι, Μέλος της Χάρτας.

Το MAD, όπως τόσα χρόνια «αγκαλιάζει» τα διαφορετικά είδη μουσικής, τη δυναμική και τη μοναδικότητα των νέων, έτσι αποδέχεται τη διαφορετικότητα και υποστηρίζει τις ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό του χώρο. Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία με το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και το Diversity Charter Greece, ως Μέλος της Χάρτας δεσμεύεται να συνεχίσει να ενσωματώνει στην κουλτούρα και στην καθημερινή του λειτουργία τις αρχές της διαφορετικότητας και της υγιούς ένταξης διαφορετικών ανθρώπων στο περιβάλλον του. Παράλληλα, θα υποστηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας τις δράσεις της Χάρτας, μέσα από τα κανάλια του, MAD TV, MAD Radio 106.2, www.mad.gr και τα owned Social Media.

Αναφερόμενος στην υπογραφή της Χάρτας από το MAD, o Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, κος Σταύρος Μηλιώνης, δήλωσε «Το MAD έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις και παράλληλα χορηγός επικοινωνίας όλων των δράσεων της Χάρτας. Είναι μεγάλη η χαρά μας για την πολύ σημαντική σύμπραξη που είμαστε σίγουροι ότι θα έχει πολλαπλά οφέλη στην κατεύθυνση αποδοχής της διαφορετικότητας και στην υγιή ένταξη όλων των ανθρώπων στα εργασιακά περιβάλλοντα, αλλά και στην κοινωνία. Το κοινό του MAD είναι οι σημερινοί και αυριανοί εργαζόμενοι και κοινή μας απόφαση και ευθύνη είναι να τους ενημερώσουμε και ευαισθητοποιήσουμε στη δημιουργία μίας κοινωνίας συμπερίληψης, χωρίς στεγανά και αποτρεπτικά στερεότυπα».

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019. Η Ελλάδα έγινε η 23η χώρα που υπεγράφη η Χάρτα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας υλοποιείται από το ΚΕΑΝ-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *