Το Mad Radio 106.2 στην κορυφή των προτιμήσεων των ακροατών!

Πρώτο στα νεανικά κοινά, ηλικίας 15-24!

Οι επιτυχίες ξεκινούν εδώ, στο Mad Radio 106.2 με το σταθμό να βρίσκεται στην πρώτη θέση επιλογής του γενικού συνόλου ακροατών με 24,4%. Η αναλυτική μέτρηση ακροαματικότητας των ελληνικών ραδιοφώνων, έδειξε τα νούμερα να έχουν ανοδική αύξηση, με το γενικό πληθυσμό από το 5,6% να φτάνει το 6,0%. Παράλληλα, μεγάλωσε και ο αριθμός ακροατών σε εβδομαδιαία κάλυψη από 439.000 σε 476.000 άτομα.

Για να μεγαλώσει το σύνολο των ακροατών του και να φέρει νέα μέλη στην οικογένειά του, το Mad Radio 106.2 σχεδιάζει νέες ενέργειες που θα αυξήσουν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού. Στα «Superstar Weekends» κάθε Σαββατοκύριακο οι μεγαλύτεροι stars του πλανήτη βρίσκονται στο ραδιόφωνο του MAD και οι ακροατές μπορούν να ακούσουν τα νούμερο 1 hits τους, να μάθουν τις πιο hot info της ζωής τους και να κερδίσουν exclusive δώρα.

Οι περισσότερες επιτυχίες για την Αθήνα και η καλύτερη ξένη μουσική βρίσκονται στο Mad Radio 106.2 με τα νεανικά κοινά να επιλέγουν καθημερινά τον σταθμό για την ψυχαγωγία τους.

Το MAD ανέκαθεν ήταν και είναι δίπλα στους νέους, τους ακούει, τους στηρίζει και ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή που ζει η χώρα μας, τους παροτρύνει να είναι υγιείς και να μείνουν σπίτι.

Η καραντίνα είναι “βαρετή” αλλά το MAD έχει βρει τρόπους να διασκεδάσει το κοινό του, προσαρμόζοντας το πρόγραμμά του τόσο για την τηλεόραση, όσο και για το ραδιόφωνο. Πως γίνεται αυτό; Οι εκπομπές του καναλιού και του ραδιοφώνου να γίνονται από τα σπίτια των παρουσιαστών και έτσι να συμβάλει στην αντιμετώπιση και πρόληψη έναντι στον κορωνοϊό που απειλεί την υγεία όλων μας!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *