Το LUX σε προκαλεί να βγάλεις τον πιο τολμηρό και εκθαμβωτικό εαυτό σου!

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν περίοδος που το δέρμα έχει υψηλές απαιτήσεις σε ενυδάτωση και φροντίδα αφού ταλαιπωρείται από τη θάλασσα και την έκθεση στον ήλιο. Το παρατηρούμε στα πολύ συχνά σημάδια αφυδάτωσης αλλά και η υγρασία του καλοκαιριού, ειδικά τα βράδια, αυξάνει την ανάγκη για διαρκή και ουσιαστική περιποίηση που να συνδυάζει όμως και βασικά στοιχεία ομορφιάς και καλαισθησίας. Αναζητούμε κάτι παραπάνω από ένα δερματολογικό προϊόν, μια νέα πρόταση περιποίησης που να συνδυάζει φροντίδα και ομορφιά. Και το βρήκαμε.

H LUX, με την πολυετή εμπειρία και σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει για την ποιότητα και την εμμονή της στην αγάπη του δέρματος, έρχεται δυναμικά με γοητεία και γνώση φέρνοντας τη θετική δύναμη της ομορφιάς στη ζωή μας.

Με δύο νέες σειρές που έχουν ως βάση εκλεκτά και υπέροχα αρώματα γίνεται απαραίτητη σύμμαχος περιποίησης και πολυτέλειας για κάθε γυναίκα. Ειδικότερα, με τη σειρά Moisturising, ειδικά σχεδιασμένη με συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες, όπως το SilkEssence™, σύμπλεγμα από πρωτεΐνες μεταξιού και φυσικά έλαια, αλλά και τη γλυκερίνη, προσφέρει αισθητά απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Αλλά και με τη σειρά Fine Fragarance, με εκλεκτά, συναρπαστικά αρώματα που διαρκούν έως 8 ώρες, μάς μεταφέρουν στη Μέση Ανατολή!

Οι ειδικές συνθέσεις με μικροκάψουλες αρώματος Fragrance Pearls αντλούν έμπνευση από άνθη εξωτικών λουλουδιών και απελευθερώνονται σταδιακά κατά τη χρήση, καθώς δημιουργείται ο αφρός. Αναζητείστε τα νέα LUX αν δεν το έχετε ήδη κάνει και ζήστε το πιο δροσερό και μυρωδάτο καλοκαίρι της ζωής σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *