Τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα

GNTM 8 λέξεις γυναίκα χωρίς όνομα κόκκινο ποτάμι

Μία ακόμη εβδομάδα πέρασε με τις τηλεοπτικές σειρές ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, 8 ΛΕΞΕΙΣ και ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ να βρίσκονται στην κορυφή της τηλεθέασης. Φυσικά μέσα στα αγαπημένα τηλεοπτικά προγράμματα βρίσκεται και το GNTM, το οποίο σαφέστατα θα απασχολήσει (ειδικά τα social media) και αυτή την εβδομάδα. Ας δούμε, όμως, τι θα γίνει σε αυτά τα προγράμματα την εβδομάδα, που μας έρχεται.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
Στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 (Δευτέρα – Παρασκευή στις 18:20) θα δούμε τον Άρη να προσπαθεί να αποφύγει τη Σοφία μετά τη νύχτα που πέρασαν μαζί κι εκείνη να αντιδρά απρόβλεπτα. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την Έλλη, της ζητάει να φύγουν εκείνη κι ο Άρης από το σπίτι. Όταν ο Αργύρης θα επιστρέψει στο σπίτι του Νίκου για κάτι που ξέχασε, θα δει κάτι που θα τον σοκάρει! Η Κάτια καταλαβαίνει πλέον, ότι βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Άρης ζητά επίμονα απ’ την Έλλη να φύγουν απ’ τη βίλα. Ο Αργύρης υποψιάζεται, πως ο Νίκος κακομεταχειρίζεται την Ελένη (Κάτια) και προσπαθεί να βρίσκεται όσο μπορεί πιο κοντά, πράγμα που προκαλεί την οργή του Νίκου. Η Σοφία καταστρώνει ένα σχέδιο, προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπονται με τον Άρη. Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Μιχάλη: Η απόφαση της Μαρίνας να σπρώξει τον Μιχάλη στην Ιωάννα προς όφελος του αγέννητου παιδιού τους, προκαλεί την αντίδραση όλων γύρω της. Στο μπαρ του Μιχάλη και του Γιώργου, εισβάλλει αιφνιδιαστικά ένα μικρό αγόρι που προσπαθεί να τους κλέψει!

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ
Στην καθημερινή σειρά του ALPHA (Δευτέρα με Τετάρτη στις 21:50) θα δούμε, πως λίγο πριν αποβεί μοιραίο, ο Ηλίας απελευθερώνει την Όλγα και την προειδοποιεί πως αν δεν σταματήσει να διαρρέει πληροφορίες, την επόμενη φορά θα τη σκοτώσει. Η Αντιγόνη επισκέπτεται μετά από πρόσκλησή του, τον Παπαδόπουλο στο κατεστραμμένο γραφείο του και εκείνος την προειδοποιεί ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς της βρίσκονται σε κίνδυνο. Η Ηλέκτρα δέχεται βοήθεια από τον Χρήστο κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της αποτοξίνωσής της, γεγονός, που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος ξαναπηγαίνει στο χωριό αναζητώντας τον Αποστόλη. Η ανακάλυψη του καμένου αμαξιού της Άννας δημιουργεί νέα ερωτηματικά για την υπόθεση της εξαφάνισής της, την ίδια στιγμή που ο Παπαδόπουλος απειλεί τον Τόνι θέλοντας να μάθει ποιος διέρρευσε το βίντεο από το σπίτι στην Ιτιά κι ο Ηλίας ετοιμάζεται για την παραλαβή του εμπορεύματος του Αφεντάκη.

8 ΛΕΞΕΙΣ
Στην καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (Δευτέρα – Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ) θα δούμε τον Οδυσσέα να πιέζει τη Ναυσικά για απαντήσεις σχετικά με το πτώμα που βρέθηκε στο υπόγειο του πατρικού του. Σε μια στιγμή αδυναμίας ο Μιχαήλ υπόσχεται να αναγνωρίσει το παιδί του με τη Ρωξάνη και εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του. Η Ηλιάνα πείθεται από τον πατέρα της και τον Οδυσσέα και επιστρέφει ξανά στο πατρικό της. Ο Οδυσσέας ταξιδεύει κρυφά για την Αθήνα προκειμένου να εμψυχώσει την Ηλιάνα. Η Σμαράγδα αποκαλύπτει στον Λουκά, πως έχει σχέση με τον Άκη Αρώνη. Ο Μιχαήλ μπαίνει στο πατρικό της Ηλιάνας για να πάρει το παιδί και πάνω στον καβγά αποκαλύπτει το μυστικό στον πατέρα της.

GREECE’S NEXT TOP MODEL
Την εβδομάδα πoυ μας έρχεται, τα κορίτσια του GNTM θα φωτογραφηθούν σε παραλία, θα γίνει αγώνας δρόμου στην παραλία και μετά θα γίνει φωτογράφιση σε μία σκαλωσιά. Σύμφωνα με τα spoilers, η Ιωάννα Κυρίτση θα αποχωρήσει.

KOKKINO ΠΟΤΑΜΙ
Στο 5ο επεισόδιο της σειράς του OPEN BEYOND, TO KOKKINO ΠΟΤΑΜΙ (Κυριακή στις 21:00) θα δούμε την αγωνία της Ιφιγένειας για την αναχώρηση του Μίλτου στο Παρίσι και αρνείται την πρόταση γάμου που της κάνει. Στην Αμισό, ο Γιώργος Παυλίδης, πείθεται να κατέβει στις εκλογές του 1908. Εκλογές που υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στη χώρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
Στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 (Δευτέρα – Πέμπτη στις 22:45) θα δούμε τον Νικηφόρο να ξεκαθαρίζει στην Ελένη, πως θα παντρευτεί την Ασημίνα, χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας την οργή του Δούκα. Αυτή την εβδομάδα κάνει την εμφάνιση η αδερφή των Σεβαστών, Ανέτ Ρουσσώ, στο ρόλο της οποίας θα δούμε την Κάτια Δανδουλάκη. Ο Λάμπρος τριγυρίζει συνέχεια την Ελένη και σε μια φορτισμένη στιγμή είναι έτοιμος να της αποκαλύψει το λόγο που έφυγε από κοντά της. Ο Κυπραίος επισκέπτεται το Δούκα και τη Μυρσίνη και τους κάνει μια πρόταση συνεργασίας. Όταν ο Δούκας αρνείται, ο Κυπραίος φανερώνει το μοναδικό στοιχείο, που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδερφές της. Η Ανέτ θέλοντας να βοηθήσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα τους προτείνει να ζήσουν στο σπίτι της στο Παρίσι μακριά απ’ τις εντάσεις και τις διχόνοιες, κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Νικηφόρο. Η Ελένη μαθαίνει επιτέλους τον λόγο, που ο Λάμπρος δεν γύρισε ποτέ πίσω για να τη παντρευτεί, ενώ την ίδια ώρα κάποιος αποφασίζει ν’ απαλλαγεί απ’ τον Κυπραίο μια για πάντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *