Οι Backstreet Boys εξήγησαν μετά από ΧΡΟΝΙΑ τι σημαίνουν οι στίχοι του “I Want It That Way” και αυτό χάρη στην Chrissy Teigen

τι σημαίνουν οι στίχοι του I Want It That Way

Σε ευχαριστούμε Chrissy!

 

Οι Backstreet Boys είναι ένα από τα πιο iconic γκρουπ των ’90s – ’00s, έχοντας κυκλοφορήσει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια της εποχής.

Εκτός από το “Everybody (Backstreet’s Back)“, το γκρουπ έχει κυκλοφορήσει πολλές άλλες τεράστιες επιτυχίες.

Μια από αυτές είναι το τραγούδι “I Want It That Way”.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1999 και παρά το πόσο επιτυχημένο έγινε, μας έκανε όλους να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς σημαίνουν οι στίχοι.

Συγκεκριμένα, οι στίχοι “I never wanna hear you say / I want it that way / ‘Cause I want it that way.” είναι λίγο, τόσο δα, πολύπλοκοι.

Το γκρουπ τραγουδάει στην αγαπημένη τους ότι δεν θέλουν να την ακούσουν να πει “το θέλω έτσι” επειδή εκείνοι το “θέλουν έτσι” αλλά τι ακριβώς είναι αυτό το “το” που θέλει η κοπέλα και ποιο είναι το “το” που θέλουν εκείνοι; Τι διαφορά έχουν αυτά τα δυο “το”; Πώς το θέλει η κοπέλα και πώς οι Backstreet Boys; Τι συμβαίνει σε αυτή τη σχέση;

Αν μπερδεύτηκες και εσύ, καλώς ήρθες στο γκρουπ!

Για καλή σου τύχη, δεν θα σε βασανίζουν τα παραπάνω ερωτήματα για 19 χρόνια επειδή οι Backstreet Boys ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εξήγησαν τι σημαίνουν οι τι σημαίνουν οι στίχοι του I Want It That Way.

Την ερώτηση τι σημαίνουν οι στίχοι του “I Want It That Way”, την ακούμε εδώ και χρόνια αλλά οι Backstreet Boys δεν απαντούσαν ποτέ.

Σχεδόν 2 δεκαετίες μετά, η αγαπημένη όλων και πρόεδρος του Twitter, Chrissy Teigen (δεν είναι στην πραγματικότητα πρόεδρος του Twitter αλλά της αξίζει) εξέφρασε την απορία της για τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Και τότε ήταν που έγινε το θαύμα!

Ο επίσημος λογαριασμός των Backstreet Boys στο Twitter της απάντησε και επιτέλους μάθαμε τι στο καλό σημαίνουν οι στίχοι!

Διάβασε τo τι σημαίνουν οι στίχοι του I Want It That Way στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *