Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύουν την ηγετική σου «στόφα» κι ίσως έφτασε η στιγμή να δικαιωθεί η επιμονή σου να διατηρείς καλές σχέσεις με τους «ισχυρούς» αλλά και το «όνομα» που έχεις κτίσει μέσα από την επαγγελματική αντιμετώπιση διαφόρων υποθέσεων. Μπορεί ακόμη να σου προταθεί μια επικερδής συμφωνία από ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε κοινή δράση στο παρελθόν.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή και να ανοίξεις ένα νέο. Αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με κάποια αλλαγή προσώπου αλλά κυρίως με την αβίαστη έκφραση των συναισθημάτων σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην διεκπεραίωση μιας παλιάς οικονομικής υπόθεσης αλλά και σε μια νομική πράξη που διασφαλίζει τα συμφέροντά σου. Ακόμη μπορεί να σου δώσει πρόσβαση σε «μυστικές» πηγές γνώσης, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι ακριβώς έχει διαμειφθεί παρασκηνιακά στον χώρο της εργασίας σου αλλά και… αλλού το τελευταίο διάστημα.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση φαίνεται να τονίζονται οι… σεξουαλικές σου επιδόσεις ή αναζητήσεις αλλά και κάποιες «κρυφές» δράσεις που αποσκοπούν στην καλύτερη ενημέρωσή σου γύρω από τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις ή δραστηριότητες που σχετίζονται με το παρελθόν, είτε πρόκειται για πρόσωπα και υποθέσεις που σε αφορούν προσωπικά, είτε για δραστηριότητες γενικότερου ενδιαφέροντος. Παράλληλα, ίσως ευνοηθείς οικονομικά από την μεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου, ενώ ανάλογα θετική μπορεί να αποβεί και η συμφωνία σου με ένα ίδρυμα ή οργανισμό.

Ερωτικά
Η ζωή έχει μεγάλα σχέδια για σένα αλλά, πριν κληθείς να κάνεις το «μεγάλο βήμα», καλό θα ήταν να ξεμπερδέψεις οριστικά με οτιδήποτε σε βαραίνει, είτε πρόκειται για συνήθειες και νοοτροπίες, είτε πολύ περισσότερο για εξαρτήσεις που σε κρατούν πίσω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *