Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιό σου θα έχεις την ευκαιρία να αναδειχθείς μέσα από τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο, φέρνοντας πιο κοντά ανθρώπους με κοινά συμφέροντα ή επιθυμίες. Επιπλέον, καλείσαι κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις θετικές συγκυρίες, προχωρώντας σε μια συμφωνία ή νομική πράξη που μπορεί να αλλάξει πολλά είτε στην καριέρα σου, είτε στην οικογένειά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να περάσεις περισσότερες όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου αλλά κάπου κρυφά και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα! Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη σε μια… άλλη σχέση θα πρέπει να πάρεις και την ευθύνη της επιλογής σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, πολλά θα κριθούν από το πόσο καλά «δικτυωμένος/η» είσαι κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, μην διστάσεις να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, ιδιαίτερα με άτομα που «έχουν λόγο» σε διάφορα θέματα και μπορούν να συνδράμουν θετικά στους σκοπούς σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής ευνοεί τη δημοσιοποίηση ή την προώθηση των ιδεών και του έργου σου, μέσα από κάθε διαθέσιμη δράση.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που σε εκφράζει και αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κι άλλα να μάθεις ή να κάνεις με τον άνθρωπό σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τη σύναψη μιας συμφωνίας που θα μπορούσε να σου λύσει τα χέρια στον οικονομικό τομέα και να προσδώσει έναν άλλο «αέρα» στις κινήσεις σου. Γενικότερα οι «άλλοι» φαίνεται να υποστηρίζουν το έργο και τις επιδιώξεις σου και το μόνο που σου απομένει είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα. ο ενεργός Ερμής μπορεί να επαναφέρει κοντά σου πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα των άλλων, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου. Έτσι, μπορεί να βοηθήσεις πολύ κόσμο αλλά όσον αφορά στην δική σου προσωπική ευτυχία, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.

 

 

δείτε τα υπόποιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *