ΚΡΙΟΣ

Από νωρίς το πρωί έχετε έντονη τάση κυριαρχίας και με την επιθετικότητα που προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους προμηνύονται εντάσεις, οπότε προσπαθήστε να χαλαρώστε με κάθε τρόπο, ώστε να μην καταστρέψετε από μόνοι σας το διήμερο. Κάποια βλάβη στο χώρο σας, ενδεχομένως να σας δώσει το έναυσμα που χρειάζεστε, ώστε να ξεκινήσετε μια μικρή ανακαίνιση.   Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Καθώς τα οικονομικά σας βρίσκονται σε άνοδο, έχετε την άνεση να οργανώσετε μια κοντινή απόδραση παρέα με φίλους και να ασχοληθείτε με κάποιο χειμερινό σπορ που θα τονώσει τη σωματική και ψυχική σας ευεξία. Μια απρόοπτη συνάντηση, σας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα κι ίσως και μια νοσταλγία για το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να επηρεάζει έντονα τον ψυχισμό σας ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να αποφύγετε κοινωνικές επαφές κι ανυπομονείτε να αποσυρθείτε στην ησυχία του σπιτιού σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την προσωπική σας φροντίδα κι αν καταφέρετε να κάνετε και κάποιες ασκήσεις, θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας σύντομα.   Σας έχει κουράσει η ρουτίνα της καθημερινότητας κι αρχίζετε να αισθάνεστε πως όλη αυτή η προσπάθεια που κάνετε δεν έχει κανένα νόημα από τη στιγμή που δεν απολαμβάνετε τη ζωή σας. Δραστηριοποιηθείτε, επιδιώξτε να βρεθείτε με κόσμο και προσπαθήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό καθημερινά, για να αποβάλλετε αυτήν την αίσθηση που σας αδρανοποιεί ακόμη περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το μυαλό σας παίρνει γρήγορα στροφές και ίσως να μη μπορούν να σας παρακολουθήσουν με ευκολία οι γύρω σας, πράγμα που σας βάζει στη διαδικασία να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Επίσης, το ένστικτό σας είναι αυξημένο και μπορείτε να προνοείτε καταστάσεις και να ξεπερνάτε εμπόδια, δίχως καν να φοβάστε για πιθανή αποτυχία.   Γενικά είστε σε πολύ καλή φόρμα κι έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε ορισμένα σχέδια που είχατε για το διήμερο μια και τα οικονομικά σας βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιο δώρο στο σύντροφό σας ή να οργανώσετε μια απόδραση σε μια όμορφη τοποθεσία παρέα με φιλικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ευοίωνες είναι οι συνθήκες για εσάς τους Καρκίνους καθώς έχετε τον Ήλιο και τη Σελήνη να σας χαρίζουν ζωντάνια και λάμψη, οπότε είναι κατάλληλες στιγμές να διοχετεύσετε τη θετική σας ενέργεια σε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία κάποια προσπάθειά σας και να εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να προωθήσετε μια νέα ιδέα σας.   Μια παρελθοντική σας σχέση ενδεχομένως να προσπαθήσει να σας προσεγγίσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στα συναισθήματά σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε για κάποιο διάστημα από το σύντροφό σας, ώστε να βάλετε μια τάξη τις σκέψεις σας και να αποφασίσετε πως θα πορευτείτε στη συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Οι θετικές όψεις του Ήλιου με την Αφροδίτη ευνοούν κερδοφόρες επενδύσεις αλλά κι ότι έχει να κάνει με καλλιτεχνική δημιουργία καθώς η έμπνευσή σας είναι αυξημένη, όπως κι οι δυνατότητες που σας δίνονται να προωθήσετε τη δουλειά σας. Είστε πολύ κοινωνικοί και μέσα από νέες γνωριμίες μπορεί να βρείτε το πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.   Την Κυριακή, είναι κατάλληλη μέρα για να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας που έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό και να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Μια αδιαθεσία είναι πιθανή από το μεσημέρι και μετά, οπότε θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε εγκαίρως ενισχύοντας τον οργανισμό σας με σωστή διατροφή και ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την αίσθηση πως αρχίζετε να χάνετε την ταυτότητα σας κάνοντας αυτά που σας επιβάλλουν οι άλλοι και σας πιάνει μια τάση να επαναστατήσετε και να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά ή να μετακομίσετε κάπου μόνοι σας αν ζείτε στο πατρικό σας. Οτιδήποτε κι αν αποφασίσετε, φροντίστε να το οργανώσετε σωστά, ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο.   Παραπονιέστε πως έχετε χάσει την επαφή με το σύντροφό σας, αλλά δεν κάνετε κι εσείς απ’ την πλευρά σας καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για να τον πλησιάσετε. Εκμεταλλευτείτε το διήμερο για να τονώσετε τη σχέση σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας δίχως εγωισμούς και πείσματα.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια σχέδια που είχατε για το διήμερο ίσως χρειαστεί να τα αναβάλετε καθώς προκύπτει ένα οικογενειακό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μπορεί να είναι μια αδιαθεσία των παιδιών ή κάποιου ατόμου μεγαλύτερης ηλικίας από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μοιραστείτε το φορτίο των υποχρεώσεων με το σύντροφό σας, ώστε να μη σας πέσουν όλα μαζεμένα.   Βρίσκεστε σε μια νέα σχέση και δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν πρέπει να τη συνεχίσετε καθώς υπάρχουν κάποια μελανά σημεία που σας προβληματίζουν. Επειδή η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται, ακούστε το ένστικτό σας και μην προβληματίζεστε πως θα πρέπει να πράξετε, γιατί αργότερα θα είναι πιο δύσκολο να δώσετε ένα τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείτε να ολοκληρώσετε μια δύσκολη δουλειά που σας έχουν αναθέσει και δεν έχετε καθόλου χρόνο για να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας, κάτι που σας αγχώνει και σας στεναχωρεί ταυτόχρονα. Ζητήστε τη βοήθεια ενός δικού σας ανθρώπου, ώστε να μείνετε επικεντρωμένοι σ’ αυτό που επείγει άμεσα.   Υπάρχουν στιγμές που η ζήλια σας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα κι αν δεν περιορίσετε τις ανασφάλειες σας, υπάρχει περίπτωση να προκαλέσετε μεγάλο καυγά με το σύντροφό σας, σε σημείο που να κινδυνέψει η σχέση σας. Εξετάστε διεξοδικά τα δεδομένα του δεσμού σας και μην κάνετε σενάρια που μόνο μπελάδες μπορεί να σας δημιουργήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να συνδυάσετε δουλειά με ψυχαγωγία και είστε μες τον ενθουσιασμό που θα μπορέσετε να ανταλλάξετε απόψεις σχετικά με τη δουλεία σας, προσέξτε όμως, ώστε να μη δώσετε παραπάνω πληροφορίες απ’ όσες θα σας δώσουν. Επίσης, μην κάνετε υπερβολές με το αλκοόλ ειδικά αν οδηγείτε.   Νιώθετε καταβεβλημένοι από την κούραση κι όσο κι αν προσπαθούν να σας πείσουν ο σύντροφος κι οι φίλοι σας να τους ακολουθήσετε στην έξοδό τους, δεν πείθεστε με τίποτα. Μην πιέζεστε κι εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερό σας χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ώστε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ορισμένα εμπόδια που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σας, αν περάσετε στην άμεση αντιμετώπιση τους θα τα ξεπεράσετε σύντομα και θα μπορέσετε να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας δίχως να χρειαστεί να αναβάλετε κάτι για αργότερα. Μια σχετική τόνωση των οικονομικών σας είναι πιθανή, οπότε μη χάνετε το κέφι σας με λεπτομέρειες.   Θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, αλλά δεν βρίσκετε την κατάλληλη παρέα, με αποτέλεσμα να νιώθετε αρκετό εκνευρισμό κι απογοήτευση. Ελέγξτε ξανά τις επαφές σας, γιατί μπορεί να σας διαφεύγουν κάποια φιλικά σας πρόσωπα που θα ήταν κατάλληλα για να κάνετε κάτι που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας είναι στραμμένη η προσοχή σας και προσπαθείτε να βρείτε οικονομική ενίσχυση προωθώντας μια ιδέα σας. Προσπαθήστε να εμπνέετε σιγουριά κι εμπιστοσύνη γι αυτό που κάνετε, ώστε να το μεταδώσετε και στους υπόλοιπους. Επίσης, μην αισθάνεστε άβολα για τα καλά λόγια που θα ακούσετε, ώστε να μη δείξετε αδυναμία.   Μυστικά και ίντριγκες σας έχουν κουράσει κι αποφασίζετε να απομακρυνθείτε για κάποιο διάστημα από γνωστούς και φίλους που σας προκαλούν αρνητική ενέργεια. Επικεντρωθείτε στους δικούς σας ανθρώπους καθώς είναι το σίγουρο καταφύγιο που χρειάζεστε. Μια εκδρομή σε μια όμορφη τοποθεσία, μπορεί να σας χαλαρώσει και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση.

ΙΧΘΥΣ

Ένα άγχος που σας έχει πιάσει με την ηλικία σας ωθεί να κάνετε αγορές για να τονώσετε την εμφάνισή σας όσο το δυνατό περισσότερο και υπάρχει περίπτωση να κάνετε υπερβολικά έξοδα που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.   Οι υποχρεώσεις σας δεν έχουν τελειωμό κι ενδεχομένως να χρειαστεί να αναβάλετε ένα σύντομο ταξίδι που σκοπεύατε να κάνετε μέσα στο διήμερο. Μην το παίρνετε κατάκαρδα, ώστε να μην αποσυντονιστείτε και χάνετε το χρόνο σας αδίκως. Όσο πιο σύντομα ξεμπερδεύετε, τόσο περισσότερο χρόνο θα κερδίσετε για τον εαυτό σας.

 

 

Πηγή