Τι λέει η Ζέτα Μακρυπούλια για το Rising Star και τον Μάρκο Σεφερλή

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το καινούργιο σόου που θα παρουσιάσει σε λίγο καιρό, σχολίασε την επιλογή του Μεγάλου Καναλιού να αναθέσει την πρωινή του ζώνη σε έναν ηθοποιό, υπερασπίστηκε την απόφαση της να μην κάνει πρωινή ζώνη –αν και τόνισε «ποτέ μη λες ποτέ»- και αναφέρθηκε στο νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη στο οποίο δεν της πρότεινε να πάρει μέρος. Δείτε όλα όσα δήλωσε στο Hello και τον Άρη Καβατζίκη.

Για το «Rising Star»: «Πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή. Το Mega έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει γι’ αυτό το πρότζεκτ, το οποίο βασίζεται απόλυτα στην άποψη των τηλεθεατών».

Για το πότε θα παρουσιάσει τελικά μια καθημερινή live εκπομπή: «Μπορεί να μην είμαι έτοιμη ποτέ για κάτι τέτοιο, καθώς αυτό θα σημάνει μια μεγάλη αλλαγή σε όλα μου τα επαγγελματικά σχέδια. Ίσως δε μου έχει έρθει ακόμα κάποια πρόταση που να με έχει δελεάσει τόσο πολύ, ώστε να το τολμήσω. Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια, στο χώρο μας, αλλά το ένστικτο για κάτι καθημερινό στην τηλεόραση δεν μου έχει ακόμα ξυπνήσει. Ωστόσο, εδώ και χρόνια μου χρεώνουν ότι θα κάνω πρωινό. Η χρέωση, βλέπεις, γίνεται ελεύθερα».

Για την απόφαση του Mega να χρησιμοποιήσει έναν ηθοποιό της επιθεώρησης στην πρωινή του ζώνη: «Ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι μια ζώνη με δεδομένη συνταγή και αυτό είναι ένα ανατρεπτικό σχέδιο, που περιμένω να το δω. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω έναν άνθρωπο που εργάζεται τόσα πολλά χρόνια και είναι θιασάρχης. Από το λίγο που τον γνώρισα στο “Just the 2 of us” ήταν άψογος επαγγελματίας και υποστήριζε πολύ αυτό που έκανε. Κανένας άνθρωπος, βέβαια, δε διαθέτει μόνο μια πλευρά. Απλώς ο Μάρκος επιλέγει την αισιοδοξία (σ.σ. η συνέντευξή έγινε πριν από την πρεμιέρα του “Mega με Μία”)».

Για το νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» και για το αν της πρότεινε να συνεργαστούν: «Είχαμε μιλήσει δυο φορές το καλοκαίρι –έχουμε γενέθλια την ίδια ημέρα-, αλλά δεν ξέρω την ιστορία του σίριαλ. Έχω όμως απεριόριστη εμπιστοσύνη σ’ αυτόν. Όχι, ήθελε προφανώς να κάνει κάτι διαφορετικό και να μην έχει τους ίδιους ανθρώπους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *