Τι έγινε στο γύρισμα του Μάρκου Σεφερλή για το νέο πρωινό!

Ήρθε η ώρα για το τρέιλερ και ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά ετοιμάστηκαν από νωρίς. Ο ηθοποιός «ανέβασε» μια φωτογραφία λίγο πριν ξεκινήσουν, την ώρα που βρισκόταν στο μακιγιάζ, παρέα με τα πινέλα ενώ η Έλενα Τσαβαλιά με ένα μεγάλο μάτι και με το δώρο που βρήκε στο καμαρίνι εύχεται καλή τύχη. Είναι οι πρώτες εικόνες που ανέβασαν και οι δυο από την πρώτη κοινή επίσκεψη τους στο κανάλι.

markos

markos2

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν μόνος του στο σημερινό γύρισμα, μιας και το πρόγραμμα έχει αυτόν ως σημείο αναφοράς. Οι άλλοι συντελεστές θα κάνουν ένα ξεχωριστό γύρισμα τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα αύριο.

Μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, θα είναι η Έλενα Τσαβαλιά, ο σεναριογράφος Στέλιος Παπαδόπουλος, με τον οποίο συνεργάζονται χρόνια και ο ηθοποιός, Στέλιος Κρητικός. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα οριστικά αν θα βρίσκεται και η Δέσποινα Καμπούρη στην εκπομπή, η οποία δεν θα έχει πάνελ, όπως το είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια, ενώ το όνομα του Γιάννη Καπετάνιου δεν ισχύει. Στο MEGA εργάζονται πυρετωδώς μαζί με τον αγαπημένο ηθοποιό, προκειμένου να βγάλουν στον αέρα ένα πρόγραμμα που θα χτυπήσει πρωτιά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *