Θύματα ληστείας έπεσαν η Iggy Azalea και ο Playboi Carti

Θύματα ληστείας έπεσαν η Iggy Azalea και ο Playboi Carti

Κοσμήματα αξίας 366.000 Δολαρίων έκαναν φτερά από το διαμέρισμά τους μέσα σε δέκα λεπτά.

View this post on Instagram

Η @thenewclassic και ο @playboicarti ανέφεραν στην αστυνομία πως έπεσαν θύματα ληστείας στο διαμέρισμα, που νοίκιαζαν στην Ατλάντα. Οι rappers δήλωσαν πως λείπουν κοσμήματα αξίας 366.000 Δολαρίων. Η ληστεία δηλώθηκε την περασμένη εβδομάδα και από το διαμέρισμα εξαφανίστηκαν διαμαντένια δαχτυλίδια, πλατινένια βραχιόλια και πολυτελή ρολόγια. Στην κατάθεσή της η Iggy Azalea αναφέρει, πως το βράδυ της 14ης του Νοέμβρη είχε αφήσει την πίσω πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή για να μπορέσει να μπει ο Playboi Carti. Στο διαμέρισμα των 600 τετραγωνικών μέτρων, το ζευγάρι είχε αφήσει μια τσάντα με τα κοσμήματα στην τραπεζαρία του δεύτερου ορόφου και σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας, ένας ένοπλος, μπήκε στο διαμέρισμά τους γύρω στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας και φορώντας κουκούλα πήρε τα κοσμήματα και εξαφανίστηκε μέσα σε δέκα λεπτά. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Η Iggy Azalea και ο Playboi Carti ανέφεραν στην αστυνομία πως έπεσαν θύματα ληστείας στο διαμέρισμα, που νοίκιαζαν στην Ατλάντα. Οι rappers δήλωσαν πως λείπουν κοσμήματα αξίας 366.000 Δολαρίων.

Η ληστεία δηλώθηκε την περασμένη εβδομάδα και από το διαμέρισμα εξαφανίστηκαν διαμαντένια δαχτυλίδια, πλατινένια βραχιόλια και πολυτελή ρολόγια. Στην κατάθεσή της η Iggy Azalea αναφέρει, πως το βράδυ της 14ης του Νοέμβρη είχε αφήσει την πίσω πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή για να μπορέσει να μπει ο Playboi Carti.

Στο διαμέρισμα των 600 τετραγωνικών μέτρων, το ζευγάρι είχε αφήσει μια τσάντα με τα κοσμήματα στην τραπεζαρία του δεύτερου ορόφου και σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας, ένας ένοπλος, μπήκε στο διαμέρισμά τους γύρω στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας και φορώντας κουκούλα πήρε τα κοσμήματα και εξαφανίστηκε μέσα σε δέκα λεπτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *