ΤΑΜΤΑ: Παρουσιάζει ένα οπτικόακουστικό show στο club SMUT

Στις 16 Φεβρουαρίου

Η Τάμτα, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και παρουσιάζει ένα οπτικόακουστικό show, στις 16 Φεβρουαρίου, στο underground queer club SMUT. Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ “Identity Crisis”, που σηματοδότησε μία πιο ηλεκτρονική και εσωστρεφή πλευρά της pop καλλιτέχνιδας, έρχεται μια σειρά από live performances, στα οποία η Τάμτα και η μπάντα της, θα παρουσιάσουν το album “Identity Crisis” και θα κάνουν μια αναδρομή στην δισκογραφία της με νέες ενορχηστρώσεις στο ίδιο ύφος.

Η φιλοσοφία του Αθηναϊκού club με την φήμη για την δύσκολη πόρτα, είναι η ελευθερία των θαμώνων να εκφραστούν όπως θέλουν, έτσι στα event τους δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση και βιντεογράφηση. Στα decks του Smut, στις 16 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί ο DIE ARKITEKT, το opening του σόου έχει αναλάβει η PINK.WAV, ενώ το closing ο DJ PROBLEMS. Το creative direction το έχει αναλάβει ο Bill Roxenos, την σκηνογραφία ο Κωσταντίνος Χαλδαίος, την επιμέλεια στα φώτα έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Μούντριχας, ενώ τον ήχο ο Γιάννης Βενιος.

Η ανακοίνωση του live, φαίνεται ότι ξάφνιασε πολλούς και ενθουσίασε περισσότερους, αφού μόλις σε μια ημέρα τα early bird εισιτήρια έγιναν sold out. Η προπώληση συνεχίζεται και όσοι δεν θα προλάβουν τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν μείνει θα μπορούν να βρουν, περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στην είσοδο του Smut.

Οργάνωση παραγωγής erodios pr & management.

Προπώληση ΕΔΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *