Τα ζώδια της ημέρας! - Mad TV
SHOWBIZ

Τα ζώδια της ημέρας!

Τα ζώδια της ημέρας!

Αυτές είναι οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 12 Νοεμβρίου:

Κριός
Είναι λογικό να “στενεύει” τα οικονομικά η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Σκορπιό που κορυφώνεται τώρα, γι’ αυτό για δυο-τρεις ακόμα μέρες θα πρέπει να φανείτε αρκετά συνετοί. Θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών ή άλλα, πιέζουν αρκετά. Μια επιρροή επίσης που προκαλεί και ψυχρότητα ερωτική ή περιορισμούς – χρειάζεται σοβαρότητα.

Ταύρος
Μια ημέρα πραγματικής αλλαγής που θα αναγκαστείτε να αποδεχτείτε τη ζωή με καινούργιους όρους, πολλές φορές όχι και τόσο ευνοϊκούς όσο εσείς θα θέλατε. Η εσωτερική ανάγκη για ψυχική ξεκούραση θα είναι σήμερα πιο αυξημένη. Συχνά θα αισθάνεστε ότι μοιράζεστε τις ιδέες ,τα όνειρά σας ή ακόμα και τις δυνάμεις σας με κάποιους άλλους.

Δίδυμος
Τα οικονομικά σου βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο αφού παλεύεις να ισορροπήσεις σε καταστάσεις που δε σηκώνουν αναβολή ή ματαίωση. Προσπάθησε να σταματήσεις περιττά έξοδα, να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε βάζουν σε πειρασμό να ανοίξεις κι άλλο το πορτοφόλι σου και λειτούργησε περισσότερο αμυντικά από ότι συνήθως.

Καρκίνος
Η κοινωνική σας ζωή είναι πλούσια και γεμάτη ποικιλία. Είστε δημοφιλείς και διασκεδάζετε ερχόμενοι σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Ο ευρύς φιλικός σας κύκλος σας παρέχει πολλές επαφές που σας βοηθούν στην καριέρα και τους προσωπικούς σας στόχους. Χρειάζεστε και θέλετε να έχετε σήμερα κοινωνικές επαφές. Τα πάρτι και άλλα κοινωνικά γεγονότα ευνοούνται.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις είναι η σημερινή για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που δεν τα υπολόγιζες και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως, μέρα είναι και θα περάσει, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην κινείσαι εν βρασμώ ψυχής. Από το απόγευμα και μετά θα έχεις πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Τα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και την υπογραφή σημαντικών συμβολαίων. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

Παρθένος
Με τον δυναμισμό των τελευταίων ημερών να έχει εξαντλήσει το σώμα σου αλλά και μια αδιόρατη αίσθηση πως οι άγνωστοι/ες γύρω σου σε βλέπουν ξανά σαμ ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα και γοητευτικό/ή, οι προβληματισμοί σου υποχωρούν και ανεβαίνει η διάθεση για κοινωνικότητα. Εγώ το βρίσκω υπέροχο, αρκεί να το εκμεταλλευθείς αυτή τη φορά.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την Τετάρτη δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη ευαισθησία λειτουργεί σαν παραμορφωτικός φακός και σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία στα αισθηματικά σου. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά να ξέρεις ότι με υπομονή, μπορεί να ξεπεραστούν.

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις και ιδιαίτερα με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν προβληματικά. Θα δεχτείς και την υποστήριξη δικών σου ατόμων, γι’ αυτό μην ανησυχείς άδικα. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, σήμερα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου και να κάνεις πολλές καρδιές να λυγίσουν.

Τοξότης
Κατά τη διάρκεια αυτού της ημέρας, ξυπνάει μέσα σας μια αίσθηση δημιουργικότητας και ενθουσιασμού. Εχετε την ικανότητα να βλέπετε την ζωή μέσα από μια διαφορετική σκοπιά και μια νέα επανεκτίμηση των καταστάσεων που σας περιβάλλουν. Εχετε φτάσει κατά κάποιο τρόπο στα μισά του στόχου που έχετε θέσει στην καριέρα και τις επιδιώξεις σας και ψάχνετε για ένα υψηλό επίπεδο ελευθερίας και δημιουργικότητας στην ζωή σας. Αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να ξεκινήσετε δημιουργικές προσπάθειες στη ζωή σας, για τις οποίες προηγουμένως δεν διαθέτατε τον κατάλληλο χρόνο.

Αιγόκερος
Μια καλή σχέση με το περιβάλλον στενά συνδεδεμένη πολύ πιθανόν με έναν άνδρα θα σας δημιουργήσει μια καλή ψυχολογική κατάσταση σήμερα. Οικογενειακές υποθέσεις θα αποκτήσουν μια σταθερότητα στην οποία η συμμετοχή η δική σας θα είναι μεγάλη. Οι σχέσεις με τους μεγαλύτερους σήμερα πολύ πιθανόν να αποτελέσουν πηγή συναισθηματικής ασφάλειας για σας

Υδροχόος
Νοιώθεις την ανάγκη μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή σου και δεν έχεις ιδέα από που πρέπει να αρχίσεις. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, πριν επιδιώξεις αλλαγές σε άλλους τομείς. Πρόσεξε τη διατροφή σου, ξεκίνησε γυμναστική, πήγαινε για ψώνια και θα δεις ότι θα βρεις το κέφι να προχωρήσεις με άλλο αέρα στην καθημερινότητά σου. Στην σχέση σου αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και το ταίρι σου δεν μπορεί να καταλάβει, τότε πάρε ριζικές αποφάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με της Αφροδίτη στο ζώδιό σου, να ξέρεις ότι έρχονται τα καλύτερα για εσένα. Στην δουλειά σου δεν θα τα πας άσχημα, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

Ιχθύς
Υπάρχουν δύο πρόσωπα στον έρωτα που είναι πρακτικά ασυμβίβαστα αυτή την περίοδο για εσένα. Από τη μια η ασφάλεια που σου προσφέρει η συναισθηματική αφοσίωση στον/στην ένα/μια σύντροφο, που έρχεται με τον χρόνο και τα κοινά βιώματα. Από την άλλη πλευρά, όσο περισσότερη η ασφάλεια, τόσο λιγότερη η έξαψη. Και μέρες σαν τη σημερινή, η δεύτερη φαίνεται να έχει μετακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου και να μην σου στέλνει ούτε καρτποστάλ.

πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SHOWBIZ

More in SHOWBIZ

Στη σκηνή με τα εσώρουχα η Camila Cabello και ο Shawn Mendes, αν κερδίσουν Grammy για τη συνεργασία τους!

Asteropi ChainaJanuary 23, 2020

Κοινή έξοδος για Rihanna και Drake, λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της!

Asteropi ChainaJanuary 22, 2020

H Taylor Swift «απαίτησε» να φύγει ο Justin Bieber από το γυμναστήριο, το οποίο επισκέπτονται οι δύο καλλιτέχνες!

Asteropi ChainaJanuary 21, 2020

To συγκινητικό video της Ariana Grande ανήμερα των γενεθλίων του πρώην συντρόφου της,Mac Miller.

Asteropi ChainaJanuary 20, 2020

Οι Jonas Brothers «ξαναζωντανεύουν» μια επική σκηνή από το “Keeping Up With The Kardashians”!

Asteropi ChainaJanuary 20, 2020
6ix9ine ζητά να εκτίσει την ποινή του με κατ' οίκον

Ο 6ix9ine ζητά να εκτίσει την ποινή του με κατ’ οίκον περιορισμό

Asteropi ChainaJanuary 16, 2020

Αρραβωνιάστηκε ο Ozuna

Asteropi ChainaJanuary 15, 2020
Sia είναι έτοιμη να γίνει μητέρα

Η Sia είναι έτοιμη να γίνει μητέρα!

Asteropi ChainaJanuary 15, 2020

Mε εκπλήξεις, παραλείψεις και ανατροπές, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των Oscars 2020!

Asteropi ChainaJanuary 14, 2020