Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου - Mad TV
SHOWBIZ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

Κριός

Γενικά: Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μην διογκώνετε και άλλο τα χρέη σας. Ελευθερία και όχι δεσμεύσεις θα απαιτήσετε από τους άλλους και αν θέλουν ας κάνουν και διαφορετικά…Στα επαγγελματικά σας, διατηρήστε θετική στάση απέναντι στους συνεργάτες σας, για να κερδίσετε την εύνοια και τη βοήθεια τους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική.

Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά:

Προσωπικά: Φρόντισε σήμερα να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι μερικά πράγματα που του λες, είναι για το καλό της σχέσης.

Επιχειρηματικά: Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο, αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις, που δυστυχώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Απόφυγε στα οικονομικά αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα και να παρασύρεσαι, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη της αυτήν τη Τρίτη. Ωστόσο, η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015 Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Δίδυμε, μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά και να κάνεις τη σχέση σου όπως την έχεις ονειρευτεί, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ γι’ αυτό και όχι μόνο ο άνθρωπός σου. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η μέρα θα βελτιώσει πολύ την κοινωνικότητά σου και θα γνωρίσεις πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ακόμη κι αν κάποιος από αυτούς δεν ξυπνήσει τον πόθο σου, σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις ένα πολύ ωραίο βράδυ. Τι θα σμυβεί τελικά με το άτομο που θα σε πλησιάσει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.   —

Προσωπικά: Φίλε Δίδυμε, μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά και να κάνεις τη σχέση σου όπως την έχεις ονειρευτεί, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ γι’ αυτό και όχι μόνο ο άνθρωπός σου. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η μέρα θα βελτιώσει πολύ την κοινωνικότητά σου και θα γνωρίσεις πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ακόμη κι αν κάποιος από αυτούς δεν ξυπνήσει τον πόθο σου, σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις ένα πολύ ωραίο βράδυ. Τι θα σμυβεί τελικά με το άτομο που θα σε πλησιάσει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.   — Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.

Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ο κόσμος σήμερα θα βγει πάλι από τα άγρια χαράματα στους δρόμους. Θα πάει στη δουλειά του, θα βγάλει και θα χάσει χρήματα, θα τσαντιστεί, θα τσακωθεί, ίσως και να γελάσει. Μετά θα γυρίσει σπίτι, θα δει κάτι χαζό στην TV τρώγοντας φαστφούντ και θα κοιμηθεί. Που πήγε η αγάπη ρε γαμώτο; Και γιατί μόνο εσένα σου λείπει τόσο;

Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά:   Αρκετοί  από  εσάς  θα  έχετε  την  τάση  να  μείνετε  μόνοι  και  να  κάνετε  έναν  απολογισμό  ζωής.   Εκμεταλλευτείτε  αυτό  το  διάστημα  για να  υπογράψετε  συμβόλαια  ή συμφωνίες  που είναι πολύ  σημαντικές  για εσάς.   Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας.   Μην  ξεκινήσετε  όμως  τίποτα  καινούργιο.   Πολλοί  από εσάς  βρίσκεστε σε  μια κατάσταση όπου  θα  πρέπει  να  αντιμετωπίσετε  πληγές  του παρελθόντος και να  δώσετε  λύσεις.

Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που θα σου χαρίσουν όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποια σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα καθυστερήσουν και θα εκνευριστείς, αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή και από αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει, όλα όσα σε απασχολούν θα πάρουν το δρόμο τους. Προσπάθησε επίσης να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015 Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Εσύ που ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα έρχεται και η γνωριμία που περιμένεις. Πότε θα έρθει αυτό το άτομο στη ζωή σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Επαγγελματικές Προβλέψεις Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή σήμερα. Απόφυγε επίσης να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει που αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.   —

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Εσύ που ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα έρχεται και η γνωριμία που περιμένεις. Πότε θα έρθει αυτό το άτομο στη ζωή σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Επαγγελματικές Προβλέψεις Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή σήμερα. Απόφυγε επίσης να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει που αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.   — Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή σήμερα. Απόφυγε επίσης να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει που αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Αφού πρώτα ο Κρόνος απ’ τον Σκορπιό για δυο χρόνια πίεσε ιδιαίτερα τον οικονομικό σας τομέα, τον αφήνει τώρα και περνά στην επικοινωνία. Έτσι, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο, θα ζητήσει να είστε πιο σοβαροί και σωστοί στον τρόπο που μιλάτε, γράφετε και σκέφτεστε. Δοκιμασίες με αδέρφια και συγγενείς. Οι μετακινήσεις ίσως είναι “σκληρή δουλειά” στο διάστημα αυτό.

Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Το μυαλό σου συνεχίζει να σκέφτεται πάρα πολλά που σε ξεβολεύουν, αλλά αυτό είναι κάτι που μοιάζει με την ολοκλήρωση μίας εποχής που προσπαθείς να χωνέψεις ως προς αυτά που σου άφησε ενθύμια. Οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο ευχάριστες αν καταφέρεις να απομακρύνεις από τον εγκέφαλο σου ανθρώπους και υποχρεώσεις που σε πιέζουν.

Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Μία τρομακτική αίσθηση στο πώς θα προσέχετε την ενασχόλησή σας σήμερα. Εντονη επιθυμία για να ξεκαθαρίσετε με δραστικούς τρόπους πολλά πράγματα που τα θεωρείτε περιττά στη ζωή σας. Μία συνεργασία που έχετε ξεκινήσει από πολύ καιρό σήμερα, φαίνεται πως πλησιάζει στο οικονομικό της αποκορύφωμα. Το πώς θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα θα εξαρτηθεί από πάρα πολλούς παράγοντες. Η ευαισθησία σας επάνω σε θέματα κοινωνικά ίσως σας παρασύρει στο να αποδεχτείτε κάποιες ιδιόρρυθμες καταστάσεις ή και παραχωρήσεις από μέρους σας. Κάτι που μακροχρόνια θα αποδειχτεί αρκετά θετικό. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά σήμερα να τις θεωρήσετε φυσιολογικές και να αποφύγετε να προκαλέσετε οποιαδήποτε ένταση. Δείξτε κάποια υπομονή.

Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζετε άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Σήμερα θα δείτε ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται, και μάλιστα με τρόπο που σας κάνει να αισθάνεσθε αρκετά τυχεροί.

Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, την σημερινή ημέρα κάποιος θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα! Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, γιατί από την πολύ την σκέψη, θα χάσεις και τα δεδομένα σου. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015 Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου χαλαρά και ήρεμα. Θα δεις ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και κατανόηση από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστα νέα και προσκλήσεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ενδώστε χωρίς δεύτερη σκέψη! Τι ευχάριστα νέα σου φέρνει άτομο που βρίσκεται κοντά σου; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, με θετικά αποτελέσματα.   —

Προσωπικά: Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου χαλαρά και ήρεμα. Θα δεις ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και κατανόηση από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστα νέα και προσκλήσεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ενδώστε χωρίς δεύτερη σκέψη! Τι ευχάριστα νέα σου φέρνει άτομο που βρίσκεται κοντά σου; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, με θετικά αποτελέσματα.   — Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, με θετικά αποτελέσματα.

Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Θα πρέπει να πάρετε πολλές πρωτοβουλίες για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες ερωτικές εμπειρίες και βιώστε έντονες στιγμές πάθους. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, τα πράγματα με το σύντροφο σας θα πάνε καλύτερα και θα θέσετε καινούργιες βάσεις για το μέλλον.

πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SHOWBIZ

More in SHOWBIZ

H Hailey Bieber ξεκαθαρίζει τη θέση της για τη Selena Gomez

H Hailey Bieber ξεκαθαρίζει τη θέση της για τη Selena Gomez

Fotis KonstantopoulosDecember 8, 2019
H Taylor Swift στην κορυφή του Forbes με τα υψηλότερα έσοδα για το 2019

H Taylor Swift στην κορυφή του Forbes με τα υψηλότερα έσοδα για το 2019

Fotis KonstantopoulosDecember 8, 2019
H Cardi B δεν μπορεί χωρίς twerking ούτε στο αεροπλάνο!

H Cardi B δεν μπορεί χωρίς twerking ούτε στο αεροπλάνο!

Fotis KonstantopoulosDecember 7, 2019
O Adam Levine μοιράζει κλήσεις στους οδηγόυς!

O Adam Levine μοιράζει κλήσεις στους οδηγόυς!

Fotis KonstantopoulosDecember 7, 2019
Η μεταμόρφωση του Robbie Williams: Από τα ναρκωτικά στο καλαμάρι

Η μεταμόρφωση του Robbie Williams: Από τα ναρκωτικά στο καλαμάρι

Fotis KonstantopoulosDecember 7, 2019
Θα μεταφέρει η Jennifer Lopez την ταινία "Hustlers" στο θεατρικό σανίδι;

Θα μεταφέρει η Jennifer Lopez την ταινία “Hustlers” στο θεατρικό σανίδι;

Fotis KonstantopoulosDecember 4, 2019
H Cardi B απαντά στην απιστία του Οffset και τη δικαιολογεί

H Cardi B απαντά στην απιστία του Οffset και τη δικαιολογεί

Fotis KonstantopoulosDecember 4, 2019
Οι ΕΧΟ παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας του Ryan Reynolds στη Σεούλ

Οι ΕΧΟ παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας του Ryan Reynolds στη Σεούλ

Fotis KonstantopoulosDecember 3, 2019
O Πρόεδρος της Βραζιλίας κατηγορεί τον Leonardo DiCaprio για τις φωτιές στην Αμαζονία

O Πρόεδρος της Βραζιλίας κατηγορεί τον Leonardo DiCaprio για τις φωτιές στην Αμαζονία

Fotis KonstantopoulosDecember 1, 2019