Mad Weekend

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο!

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Η συσσωρευμένη κούραση και η ένταση της εβδομάδας, κάνουν επιτακτική την ανάγκη να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος έντονου ξεσπάσματος σε ανύποπτη στιγμή. Η σύνοδος Σελήνης – Άρη, φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, που σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε μια εκδρομή με στόχο να ξεκουραστείτε, αρκεί να αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα και κάθε τύπου σκοτούρες. Ένας φίλος χρειάζεται τη βοήθεια σας και αφιερώνετε αρκετή από την ενέργεια σας για να τον στηρίξετε, κάτι που σας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση. Γενικά είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές μια κι έχετε την πολυτέλεια κάποιου σχετικά ελεύθερου χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ενθουσιασμένοι σχετικά με μια εκδρομή που προκύπτει μέσα στο διήμερο και παρ’ όλο που υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν σας πολυαρέσουν, εσείς συμφωνείτε μόνο και μόνο για να μη χαλάσετε την παρέα, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πιεσμένοι τελικά. Προκειμένου να είστε κάπου με το ζόρι, καλύτερα να εκφράσετε τις όποιες ενστάσεις μπορεί να έχετε, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να είστε όλοι ικανοποιημένοι. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υπερβολικής ταχύτητας και κατανάλωσης αλκοόλ. Την Κυριακή, η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την προσωπική σας φροντίδα. Επίσης, καλό θα ήταν να οργανώστε τα ρούχα που θα χρειαστείτε εσείς κι η οικογένεια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και προσπαθήστε να αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε αποκλειστικά σε εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Περιμένετε πως και πως το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει, αλλά μια έκτακτη υποχρέωση που προκύπτει σας βγάζει λίγο εκτός προγράμματος, είναι όμως για καλό καθώς τα χρήματα που θα εισπράξετε θα σας έρθουν κουτί για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, έστω και με κάποια καθυστέρηση. Μια μικροαδιαθεσία σας αναγκάζει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς, αλλά επανέρχεστε σχετικά σύντομα. Την Κυριακή, μια βλάβη στο χώρο του σπιτιού σας προκαλεί μεγάλη αναστάτωση, αλλά είστε τυχεροί καθώς έρχεται ένα οικείο σας πρόσωπο και σώζει την κατάσταση δίχως να χρειάζεται καθόλου η δική σας συμμετοχή, και είναι κάτι που σας γεμίζει με χαρά μια και γλυτώσατε στο παρά τρίχα τη φασίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης – Άρη σας χαρίζει την ενέργεια και τη δυναμική που χρειάζεστε για να τακτοποιήσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα που προκύπτουν και παρ’ όλη την κούραση, έχετε και τη διάθεση να οργανώσετε κάτι που θα συναρπάσει το σύντροφο σας δίχως να σκέφτεστε στιγμή τον εαυτό σας. Γενικά είναι ένα αρμονικό διήμερο για εσάς τους Καρκίνους, οπότε εκμεταλλευτείτε το όσο πιο δημιουργικά μπορείτε. Την Κυριακή, πιθανή αδιαθεσία κάποιου παιδιού σας προκαλεί αρκετό άγχος, αλλά σύντομα ξεπερνιέται και ξαναβρίσκετε τους ρυθμούς σας. Κατάλληλη μέρα για να επισκεφτείτε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από το οικογενειακό σας περιβάλλον, κάτι που θα προσφέρει μεγάλη χαρά. Αν κανονίσετε και μια σύντομη εκδρομή για να απολαύσετε τη φύση, θα ανανεωθεί η διάθεση όλων σας.

ΛΕΩΝ

Μια σχετική τόνωση των οικονομικών, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και διάθεση να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και τη βελτίωση της εμφάνισης σας, γιατί το τελευταίο διάστημα έχετε παραμελήσει λίγο τον εαυτό σας λόγω έλλειψης χρόνου και συσσωρευμένης κούρασης. Αγορές για εσάς και για το σπίτι σε συνδυασμό με μια κούρα ομορφιάς, σας γεμίζουν με ικανοποίηση. Μια ξαφνική επίσκεψη ενός ατόμου από το παρελθόν σας προβληματίζει καθώς ξέρετε βαθιά μέσα σας, πως θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να επωφεληθεί από εσάς. Αν θεωρείτε πως δεν αξίζει την προσοχή σας, τελειώστε τη συνάντηση με συνοπτικές διαδικασίες. Αν πάλι σας πιάσει η ψυχοπονιά και εν γνώσει σας κάνετε τα στραβά μάτια, τότε θα είναι κακό του κεφαλιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα δυσάρεστο νέο από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σας προκαλεί μεγάλη ταραχή και προβληματισμό και μόνο στη σκέψη πως θα μπορούσατε να ήσασταν στη θέση του. Ειδικά τώρα που αρχίζει να στρώνει η κατάσταση για εσάς, δεν υπάρχει λόγος να αναστατώνεστε βάζοντας τον εαυτό σας στα προβλήματα των άλλων και να τα βιώνετε έτσι έντονα. Έχετε ήδη αρκετά δικά σας ζητήματα, μην παρασύρεστε τόσο πολύ από το δράμα του καθενός και φορτίζεστε. Οικογενειακές συγκεντρώσεις και βόλτες μέσα στο διήμερο σας χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης κι επικοινωνίας, που αναγκαστικά σας έχει λείψει το τελευταίο διάστημα λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας όσο πιο ευχάριστα και ξεκούραστα μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική προσέγγιση ενός φιλικού σας προσώπου σας προκαλεί έκπληξη κι αμηχανία καθώς είναι κάτι που δεν περνούσε ποτέ απ’ το μυαλό σας σαν προοπτική, στην πορεία όμως, αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πώς θα επηρέαζε τη σχέση σας. Αν σας γοητεύει αυτή η εξέλιξη, δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι. Σε περίπτωση όμως που τον βλέπετε μόνο φιλικά, εκεί θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός για να μη χαλάσει η φιλία σας. Συναντήσεις και βόλτες με φιλικά σας πρόσωπα σας παρέχουν ένα γεμάτο διήμερο, προσέξτε όμως, γιατί η Αφροδίτη σας προκαλεί μια τάση για υπερβολή (μπορεί να είναι ανεξέλεγκτο ξόδεμα χρήματος, έντονη παρορμητικότητα, κλπ) που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση στην πορεία. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι, για να εξασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρνητικά συναισθήματα και προβληματισμός, δεν σας αφήνουν και πολλά περιθώρια για κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες κι ενδεχομένως το μόνο που θέλετε είναι να απομονωθείτε χαμένοι στις σκέψεις σας. Είναι ανώφελο πάντως να θεωρείτε τους άλλους υπαίτιους των προβλημάτων σας, οπότε ξανασκεφτείτε την πιθανότητα να επικοινωνήσετε με κάποιον που ξέρετε πως θα σας νιώσει, ώστε να αποβάλλετε από μέσα σας οτιδήποτε σας ρίχνει το ηθικό. Μια έντονη συζήτηση με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες που αργότερα θα μετανιώσετε, οπότε προσπαθήστε να μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που σας δυσαρεστούν, για να αποφύγετε τη μουρμούρα και την ένταση. Η ανάγκη σας να εκτονωθείτε είναι μεγάλη. Βγείτε, ακούστε μουσική και χορέψτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο και να θέλετε να αποφύγετε την ενασχόλησή σας με οικονομικά ζητήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς να το κάνετε, καθώς θα παρουσιαστεί κάποια έκτακτη ανάγκη που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και σωστό προγραμματισμό για να την αντιμετωπίσετε κι αν σκοπεύατε να κάνετε κάποιες αγορές, μάλλον θα πρέπει να τις αναβάλλετε προσωρινά. Με την ρευστότητα της αισθηματικής σας κατάστασης, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη για να αποχωρήσετε από μια περίπλοκη σχέση ανεξάρτητα αν είχατε δεσμευτεί πρόσφατα με κάποιες υποσχέσεις. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας να θολώνει την κρίση σας, σημαντικές αποφάσεις καλύτερα να τις πάρετε κάποια άλλη στιγμή. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σας είναι σε επαγγελματικά ζητήματα και προσπαθείτε να επανεξετάσετε κάποιες λεπτομέρειες, όσο έχετε κάποιο χρόνο στη διάθεσή σας, ώστε να μη χάνετε την ώρα σας ενώ πρέπει να προλάβετε άλλες υποχρεώσεις. Ενδεχομένως να απογοητευτείτε από κάποιο άτομο που υπολογίζατε στη βοήθειά του και να χαλάσει για λίγο η διάθεσή σας, αλλά το ξεπερνάτε σχετικά γρήγορα και μόνο με τη σκέψη ότι αποφύγατε αναξιόπιστες συνεργασίες. Έντονα είναι τα συναισθήματά σας και ειδικά την Κυριακή εξαιτίας της ψυχικής ευεξίας που νιώθετε, αγαπάτε όλον τον κόσμο και στόχος σας είναι να περάσετε όμορφες στιγμές παρέα με φίλους που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και δεν σας ρίχνουν το ηθικό. Βόλτες και διασκέδαση είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε μια περίεργη αισθηματική κατάσταση κι όλα σας φταίνε, δεν σας ικανοποιεί κανείς και τίποτα και γενικά έχετε ένα θολό σενάριο στο μυαλό σας που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας. Ξέρετε τι δεν θέλετε, αλλά δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό που θα σας έκανε ευτυχισμένους. Μην κλείνεστε μέσα και προσπαθήστε να βρείτε αυτό που αναζητάτε, αλλιώς δεν πρόκειται να συμβεί από μόνο του. Μια διαφωνία με έναν φίλο μπορεί να εξελιχθεί σε παρεξήγηση αν δεν κρατήσετε κάποιες ισορροπίες από την αρχή της κουβέντας. Μπορεί να νιώθετε πως έχετε όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος σας, αλλά με μια λάθος κίνηση, κινδυνεύετε να βγείτε άκυροι, οπότε προσέξτε πως θα φερθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Η αυξημένη αυτοπεποίθηση κι η σιγουριά που αισθάνεστε έχει να κάνει με τη σχετική βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν θα το αξίζουν. Μια μικρή αδιαθεσία σας βγάζει εκτός προγράμματος για κάποιες ώρες κι ενδεχομένως να πρέπει να αναβάλετε κάποια από τα σχέδια σας. Ένα προσωπικό ζήτημα που σας απασχολεί αλλά δεν είχατε τον απαραίτητο χρόνο να το αναλύσετε, ήρθε η στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία να το συζητήσετε με το σύντροφο σας, ώστε να πάψει να σας προβληματίζει. Επιλέξτε ένα ρομαντικό δείπνο και κουβεντιάστε για τα πάντα δίχως αναστολές.

 

 

 

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mad Weekend

More in Mad Weekend

Mad Radio Superstar Weekends

Mad Radio Superstar Weekends

Asteropi ChainaFebruary 11, 2020

10 γλυκά που δεν σου πάει η καρδιά να τα φας!

Evangelos GiannopoulosJune 10, 2016

Viral: Lamborghini 300.000 λιρών παίρνει φωτιά στη μέση του δρόμου!

Evangelos GiannopoulosMay 5, 2016

Το ζεϊμπέκικο του Παντελίδη που έμεινε στην ιστορία

Evangelos GiannopoulosFebruary 18, 2016

Πως θα ήταν το “Harry Potter” αν ήταν εφηβική ρομαντική κομεντί! Τέλειο video

SpirosJanuary 22, 2016

Τα καλά του photoshop: Πως θα ήταν οι διάσημες σταρ με …παραπανίσια κιλά και ψωμάκια

Evangelos GiannopoulosJanuary 22, 2016

5 μικρά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να ξυπνάς το πρωί πιο εύκολα!

Evangelos GiannopoulosNovember 25, 2015

Τρελό γέλιο: Γι’αυτό οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απαγορευτεί για πάντα η είσοδος σε αεροπλάνο!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015