Τα ζώδια για Τετάρτη 27 Ιουλίου

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στασιμότητα στα επαγγελματικά σας οφείλεται στην αδυναμία σας να διακρίνετε αυτούς που έχουν πραγματικές προθέσεις να συνεργαστούν μαζί σας, από αυτούς που σας φουσκώνουν τα μυαλά μόνο και μόνο για να κάνουν φιγούρα. Προσπαθήστε σήμερα να ζυγίσετε σωστά ανθρώπους και καταστάσεις, ώστε να μην βγείτε χαμένοι.   Έχετε κατενθουσιαστεί με μια καινούρια γνωριμία κι ενώ έχετε καταλάβει πως υπάρχουν προοπτικές για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σας πιάνουν οι ανασφάλειες και κάνετε πίσω, με αποτέλεσμα να περνάτε συγκεχυμένα μηνύματα. Αν είστε σε σχέση, η στασιμότητα που επικρατεί στην ερωτική σας ζωή, φέρνει σύννεφα στο δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν από νωρίς το πρωί, τα οποία για να επιλυθούν, χρειάζονται λεπτό χειρισμό και αποφυγή εντάσεων. Ενδεχομένως η στάση ενός μέλους της οικογένειας να σας έχει πληγώσει, με τις φωνές και τις υστερίες όμως, δεν θα κερδίσετε τίποτα. Προσέξτε πώς θα φερθείτε σε συνεργάτες, ώστε να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σας.   Μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν πρώην έρωτα, σας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα και έντονη αμηχανία, όμως αν κάνετε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, θα διαπιστώσετε πως δεν ήσασταν καθόλου ικανοποιημένοι/ες από τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Ακούστε τη διαίσθησή σας σήμερα και μην πέφτετε στην παγίδα της αναζήτησης γρήγορου κέρδους μέσα από συνεργασίες με άτομα για τα οποία έχετε αμφιβολίες. Η ανάγκη σας να βελτιώσετε τη ζωή σας είναι μεγάλη, όμως με το να πάρετε ρίσκα για τα οποία δεν είστε σίγουροι, δεν είναι κι ό, τι καλύτερο. Μια επαγγελματική πρόταση, περάστε την από κόσκινο.   Μια καινούρια σχέση φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας και είστε δοσμένοι/ες ψυχή τε και σώματι στο ταίρι σας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις στο περιβάλλον σας λόγω της συνεχούς απομάκρυνσής σας από αγαπημένα πρόσωπα.

via 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *