Τα ζώδια για Τετάρτη 27 Ιουλίου

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Εκεί που μπορεί να μη συμβαίνει τίποτα θετικό στα επαγγελματικά σας, ξαφνικά σήμερα θα βρεθείτε σε δίλημμα καθώς θα δεχτείτε κάποιες προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Βάλτε κάτω όλα τα δεδομένα και ζυγίστε τα προσεχτικά. Προτιμήστε αυτούς που θα είναι ξεκάθαροι στις απαντήσεις τους και αποφύγετε αυτούς που θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια.   Μια ιδέα που αφορά το ταίρι σας, μάλλον δεν είναι και τόσο καλή όσο πιστεύατε και το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται εντάσεις και συνεχείς καυγάδες. Εσείς μπορεί να έχετε την καλύτερη των προθέσεων, το θέμα είναι όμως, να βολεύει και το/τη σύντροφό σας αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να δεχτείτε κάποιες πιέσεις στη δουλειά σας για να πάρετε αποφάσεις με τις οποίες είστε εκ δια μέτρου αντίθετοι, με αποτέλεσμα να νιώσετε μεγάλη εξάντληση από νωρίς το πρωί. Η ψυχική σας αστάθεια θα σας οδηγήσει σε παρορμητικές αντιδράσεις και μπορεί να βρεθείτε σε αδιέξοδο αν δεν κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας, εκτός κι αν είστε αποφασισμένοι να τα παίξετε όλα για όλα σήμερα.   Υπάρχουν κάποια θέματα που σας στεναχωρούν και θέλετε επιτέλους να τα βγάλετε από μέσα σας. Προσπαθήστε να μην προσβάλλετε το συνομιλητή σας όταν εκφράσετε τα παράπονά σας, ώστε να μην χαλάσουν οι σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η προσοχή σας είναι στραμμένη στη βελτίωση της εμφάνισής σας και είναι πολύ πιθανό να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού με τις αγορές που θα κάνετε για τον εαυτό σας. Γενικά σας έχει πιάσει έντονη τάση για σπατάλες και αγνοείτε συστηματικά τις επιπτώσεις των ενεργειών σας, κάτι που θα σας φέρει σε αδιέξοδο. Ακατάλληλη μέρα για νέες συνεργασίες.   Η γνώμη των άλλων επηρεάζει κάθε σας κίνηση, με αποτέλεσμα να δίνετε δικαιώματα στο/η σύντροφο σας να σας κράζει και με το δίκιο του/ης. Εκτιμήστε τον εαυτό σας και μην κρέμεστε από του καθενός την άποψη, ειδάλλως θα είστε συνεχώς δυστυχισμένοι. Δεν μπορείτε να αρέσετε σε όλους.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *