Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου

ΛΕΩΝ
Γενικά: Δικαιώνεις τις επιλογές σου και επειδή έχεις διαλέξει σωστά τα επόμενα βήματά σου, κάπου θα πάρεις την ανταμοιβή σου από το φιλικό περιβάλλον, γιατί θα έχεις γκρεμίσει τους περιορισμούς. Κάποια θέματα με την εφορία ή νομικές διαδικασίες θα σε απασχολήσουν και ίσως σε κουράσουν αρκετά, αλλά θα τα τελειώσεις επιτέλους.
Ερωτικά: Η έννοια σου για το άλλο άτομο σε κάνει να στέκεσαι κερί αναμμένο και να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι και φροντίζεις για τις ανάγκες του. Όμως, αν δεν παίρνεις αυτό που θα ήθελες, να θυμάσαι πως ό,τι δίνεις το κάνεις από την καρδιά σου χωρίς να περιμένεις να πάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανατροφή σου και γενικά η παιδεία σου δε σε αφήνει να δείξεις το αρνητικό κομμάτι του χαρακτήρα σου. Αλλά μερικά άτομα σε κάνουν να θυμώνεις πάρα πολύ και να μην ξέρεις ακριβώς πώς να τα μεταχειριστείς, κυρίως όταν επιμένουν και θέλουν να κάνουν το δικό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Υπάρχει ένα μέτωπο τελείως διαφορετικό από αυτό που γνωρίζεις για αυτό θα ξεπεράσεις τις αμφιβολίες σου για κάποιες εναλλακτικές θεραπείες και θα βελτιώσεις όσο μπορείς τις πληροφορίες που έχεις για θέματα υγείας και θεραπείας. Μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με τη φιλία σου, επειδή νιώθεις ότι σε έχουν κάνει στην άκρη κάποια άτομα και αυτό σε ενοχλεί, αλλά όχι τόσο πολύ όπως παλιά.
Ερωτικά: Σου αρέσει η ιδέα να έχεις την ελευθερία σου και να μπορείς να βγαίνεις με φίλους και γνωστούς χωρίς να έχεις εκείνο τον φόβο τι ώρα θα γυρίσεις κ.λπ. Όμως αυτό είναι δύσκολο να το δεχτεί ο Σκορπιός και ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να του ξεφύγεις. Εκτός αν θέλεις να βάλεις τα όριά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να παραβλέπεις κάποια λάθη που έχουν γίνει από την πλευρά των συνεργατών σου, μπορεί να αντιδράσεις ακόμα και με θυμό γιατί δεν αντέχεις να περνάς εσύ όλη την πίεση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Όλο και κάπου βρίσκεσαι που σου αρέσει και σε κάνει να νιώθεις ότι υπάρχει αυτός ο φιλικός αέρας της επικοινωνίας που εσύ έχεις ανάγκη για να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Βέβαια οι γύρω σου δεν είναι οι ίδιοι πλέον όπως παλιά και σου δημιουργούν μια πίεση ώστε να αυτονομηθείς το γρηγορότερο δυνατόν.
Ερωτικά: Η σκέψη για κάτι καινούργιο και νέο σε συγκινεί υπερβολικά γιατί θέλεις να ανανεωθείς και να τα ξεκινήσεις όλα σωστά από την αρχή. Αν είσαι σε σχέση δεν θα ήθελες να κάνετε τα ίδια και τα ίδια για αυτό και με τον τρόπο σου προκαλείς υπερβολικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εικόνα που παρουσιάζεις είναι αρκετά φιλική και ανοικτή σε πολύ κόσμο, οπότε μπορεί άνετα κάποιος να έρθει και να σου εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του αλλά και κάποια σχέδια που έχει. Ίσως από αυτό να επωφεληθείς και εσύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μπορεί να αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον που θα σε πιέσει να συμπεριφερθείς ανοικτά. Γιατί αν δεν το κάνεις, πιθανόν να θεωρηθείς ότι δεν μπορείς να ενταχθείς εύκολα.
Ερωτικά: Οι σκέψεις σου είναι σε έναν Υδροχόο που όμως δεν κάνεις το βήμα γιατί θα το πάρει πάνω του. Και εσύ δεν θέλεις να του δώσεις τον έλεγχο για λόγους γοήτρου. Όχι ότι τελικά δεν θα υποκύψεις αλλά θέλεις να κάνεις και κάποια κόλπα για να μη σε θεωρήσει δεδομένο/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναφέρεις κάποιες από τις πηγές σου, αλλά δε θέλεις να μιλήσεις περισσότερο γιατί δεν σου αρέσει μια δική σου δουλειά να την παίρνουν οι άλλοι και να την οικειοποιούνται…

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότη, Αιγόκερω, Υδροχόο και Ιχθύες στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *