Αυτές είναι οι συναυλίες που ακυρώνονται εξαιτίας της πύρινης καταστροφής

συναυλίες που ακυρώνονται
Οι συναυλίες που ακυρώνονται ή αναβάλλονται

“Τραγούδια για τον Ουρανό”
Λόγω της τραγωδίας από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική δεν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Τραγούδια για τον Ουρανό” στο Αστεροσκοπείο. Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τον Σεπτέμβρη.

SummERTime
Η ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για τους ανθρώπους που χάθηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές, ανακοινώνει την αναβολή όλων των μουσικών εκδηλώσεων που επρόκειτο να διεξαχθούν στο Ζάππειο και τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου.

«Ταράτσα του Φοίβου»
Λόγω των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, η επιχείρηση και οι καλλιτέχνες της «Ταράτσας του Φοίβου» αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες για τις 25 και 26 Ιουλίου παραστάσεις με την Λένα Πλάτωνος, τον Γιάννη Παλαμίδα και την Sissi Rada. Tο ραντεβού ανανεώνεται για τις Τετάρτες και Πέμπτες του Σεπτεμβρίου, ενώ πληροφορίες για την εξαργύρωση εισιτηρίων διατίθενται στο 2107234567 και στο ticketservices.gr

Κωστής Μαραβέγιας
Λόγω των πρόσφατων, πολύ δυσάρεστων γεγονότων, η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στη Ρόδο, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, η συναυλία στη Χαλκίδα την Παρασκευή 27 Αυγούστου και η συναυλία στο Λουτράκι το Σάββατο 28 Αυγούστου, αναβάλλονται.

«Φίλοι μου οι συναυλίες που ακολουθούν σε Ρόδο, Χαλκίδα και Λουτράκι αναβάλλονται. Μπροστά στο σοκ που έχουμε υποστεί από την τραγωδία που βρήκε συνανθρώπους μας, όχι μόνο ως ένδειξη πένθους αλλά με πάσα ειλικρίνεια, εγώ και η μπάντα μου δεν έχουμε την δύναμη αλλά και τη διάθεση να παίξουμε μουσική.»

Κωστής Μαραβέγιας.
Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αναβληθέντων συναυλιών είναι 2/8 (Ρόδο), 17/8 (Λουτράκι) και 30/8 (Χαλκίδα).

Παύλος Παυλίδης
Το Gazarte και ο Παύλος Παυλίδης εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για τα τραγικά γεγονότα στην Αττική και ως συνέπεια αυτών αποφασίζουν να αναβάλλουν την προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου παράσταση στο Roof Stage. Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live είναι η Τετάρτη 29 Αυγούστου. Προς ενημέρωση όλων όσοι έχουν αγοράσει ήδη το εισιτήριό τους, αναφέρουμε ότι αυτό μεταφέρεται και ισχύει κανονικά για τη νέα παράσταση.

Alborosie
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας έχει ως εξής: Η αποψινή εμφάνιση του Alborosie αναβάλλεται λόγω εθνικού πένθους μετά τις χθεσινές καταστροφικές φωτιές. Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που έχασαν τους δικούς τους και τα σπίτια τους. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα, με τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί να ισχύουν κανονικά και στη νέα μέρα.

Λιπάσματα 2018 – Φεστιβάλ στη θάλασσα
Λόγω των τραγικών γεγονότων αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Θάλασσα έως 31 Ιουλίου.
Επίσης, από 24/7 και για όσο καιρό χρειαστεί, στον χώρο, όπου συλλέγονταν είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, θα συλλέγονται είδη άμεσης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά.

Νατάσσα Μποφίλιου
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής, λόγω των θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.
Για o,τιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

Steven Wilson
Λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους μετά τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 συναυλία του Steven Wilson στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ακυρώνεται.
Πληροφορίες εξαργύρωσης εισιτηρίων
Όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην πιστωτική ή στη χρεωστική κάρτα τους εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών.
Όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους από τα φυσικά σημεία πώλησης με μετρητά, μπορούν να προσέρχονται στο «viva spot» της Τεχνόπολης από Δευτέρα έως Σάββατο, τις ώρες 11:00 – 19:00, έως και το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018.
Επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα, θα παραδίδουν μαζί το εισιτήριό τους και θα τους επιστρέφεται το αντίστοιχο χρηματικό ποσόν.

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου
Λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους, η προγραμματισμένη συναυλία για τον Μάνο Ελευθερίου στο Θέατρο της Ρεματιάς αναβάλλεται.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα σημεία όπου συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *