Στη Σαντορίνη βρέθηκε ο Justin Bieber το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

Έχουμε συνηθίσει τα ελληνικά νησιά να αποτελούν προορισμό για διασημότητες από όλο τον πλανήτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και παρά το γεγονός ότι έχει ήδη μπει ο Οκτώβριος οι σταρ εξακολουθούν να τιμούν την χώρας μας!

Έτσι, ήταν η σειρά του Justin Bieber να βρεθεί στη Σαντορίνη και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο νεαρός σταρ, λάτρεψε-όπως είναι φυσικό- το δημοφικές ελληνικό νησί, σχολιάζοντας σε μια φωτογραφία «Θεέ μου Σ’ ευχαριστώ γι’αυτή την ευλογία» ενώ υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει σύντομα.

Ο σκοπός του ταξιδιού του δεν έχει γίνει γνωστός, πάντως ο Justin ήρθε στη Σαντορίνη…ασυνόδευτος! Ίσως ήθελε απλά να ξεχαστεί από το χωρισμό του με τη Selena Gomez! Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε από τη Σαντορίνη ο Bieber:

 

2 thoughts on “Στη Σαντορίνη βρέθηκε ο Justin Bieber το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

  1. obsessed with Justin says:

    δεν εχει χωρισει με την selena …ο ιδιος ανεβασε φωτογραφια μαζι της χθες και επιτα εγραψε στα σχολια οτι δεν θελει να μιλανε ασχημα για την κοπελα του ειδικα κατω απο τις φωτογραφιες που ο ιδιος ανεβαζει στο προφιλ του!!

  2. ΓΙΑΝΝΗΣ says:

    Πώ τι λές τώρα;;; Σοβαρά;;;; ήρθε ο Justin στην Ελλάδα;;; Γρήγορα να ειδοποιηθεί ο Σαμαράς να πάει να του δ’ωσουν το κλειδί της πόλης!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *