Σου έσπασε η οθόνη; Μην αγοράσεις καινούργιο! Η επισκευή της είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή!

 

  • Το 50% των ανθρώπων παγκοσμίως έχουν ζήσει την εμπειρία, να σπάσει η οθόνη του κινητού τους, έστω και μια φορά στη ζωή τους.
  • Σχεδόν οι μισοί απ’ αυτούς που έχουν σπασμένη οθόνη, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους, ακόμη και όταν έτυχε να  τραυματίσουν κάποιο από τα δάχτυλά  τους.

Γιατί δεν κάνουν κάτι γι’ αυτό;

  • Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν τους συμφέρει να επισκευάσουν την οθόνη τους κι έτσι δεν ασχολούνται, καταλήγοντας είτε να συμβιβαστούν με τη νέα κατάσταση και να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη σπασμένη οθόνη ή να επιλέγουν να αγοράσουν μια καινούργια συσκευή.

Οι παραπάνω πληροφορίες έχουν προκύψει μετά από έρευνες αλλά τελικά η απάντηση είναι πολύ απλή και λογική. Η επισκευή της σπασμένης οθόνης είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή.

Τι κάνεις εάν έχεις κινητό με σπασμένη οθόνη; To πας στα iRepair!

Όλες αυτές οι σπασμένες οθόνες δεν πρόκειται να «αυτοθεραπευτούν» και συχνά το πρόβλημα γίνεται όλο και χειρότερο. Η αδιαφορία όμως για ένα πρόβλημα δεν είναι η λύση του. Και μόνο η σκέψη της αγοράς μιας νέας συσκευής προκαλεί πονοκέφαλο, όχι μόνο για τα έξοδα που πρέπει κάποιος αναγκαστικά να κάνει χωρίς να τα έχει υπολογίσει, αλλά και για την διαδικασία που πρέπει να μπει ώστε να μεταφέρει όλα τα δεδομένα της συσκευής του, να σετάρει ξανά τις εφαρμογές και να προσέξει να τα κάνει όλα πάλι από την αρχή ένα-ένα προσεκτικά και σωστά. Είναι δύσκολο να αποχωριστείς την συσκευή σου. Τι να κάνεις; Να την πετάξεις για μια σπασμένη οθόνη;  Να την ανακυκλώσεις;  Και πώς θα είσαι σίγουρος ότι όλα τα δεδομένα έχουν αφαιρεθεί με επιτυχία;

Η επισκευή σπασμένης οθόνης είναι η πιο σωστή, η πιο εύκολη και ταυτόχρονα  η πιο  συμφέρουσα λύση. Εάν χρειάζεσαι να αλλάξεις τη σπασμένη οθόνη σου, στα καταστήματα iRepair κερδίζεις γρήγορη και οικονομική αντικατάσταση.

Μην αγοράσεις νέα συσκευή, επισκεύασε την! Συμφέρει.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *