Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Kevin Spacey: Ο ναζί πατέρας του βίαζε τον αδερφό του και χτυπούσε την αδερφή του

Αφορμή για να έρθουν στο φως ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα παιδικά χρόνια του Kevin Spacey στάθηκε η δημόσια παραδοχή του ηθοποιού ότι είναι ομοφυλόφιλος, μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση του ηθοποιού Anthony Rap όταν ήταν 14 ετών.


Σε συνέντευξή του στην Daily Mail, ο αδερφός του ηθοποιού, ο Randall Fowler, περιγράφει τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι τους, με τον ναζιστή πατέρα του να τον βιάζει και να χτυπά την αδερφή τους, αλλά και υποστηρίζει πως ο Spacey δεν είχε συναισθήματα και έγινε ύπουλος και πανέξυπνος για να αποφύγει όσα γίνονταν στην οικογένειά τους.

«Υπήρχε τόσο σκοτάδι σπίτι μας… Ήταν άθλια! Ο Kevin προσπάθησε να αποφύγει ό,τι γινόταν. Έκλεισε τον εαυτό του σε μια συναισθηματική φούσκα. Έγινε πολύ πονηρός και έξυπνος. Ήταν τόσο αποφασισμένος να προσπαθήσει να αποφύγει τα χτυπήματα που απλά δεν υπήρχε τίποτα μέσα του. Δεν είχε συναισθήματα», λέει ο 62χροννος και μιλά για την φρίκη που βίωσε ο ίδιος από τον πατέρα τους, Thomas Geoffrey Fowler.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *