Η Sia δείχνει απίστευτη δύναμη μιλώντας για την πάθησή της

Sia πρόβλημα υγείας

Τα σύνδρομα τύπου Ehlers-Danlos (EDS) αποτελούν μια μεγάλη ομάδα κληρονομικών συνδρόμων που συνδέονται γενικά με παθήσεις του συνδετικού ιστού.

H τραγουδίστρια Sia μίλησε πρόσφατα για το πρόβλημα υγείας της, καθώς πάσχει από το Σύνδρομο Ehlers–Danlos (EDS), μια γενετική διαταραχή στις αρθρώσεις και στην ελαστικότητα του δέρματος και δεν υπάρχει θεραπεία.

Παρά τους έντονους πόνους, η Sia καλεί όσους έχουν κάτι ανάλογο να διατηρήσουν τη δύναμή τους και να μιλήσουν ανοιχτά, βοηθώντας και στηρίζοντας τους άλλους.

Με την αποκάλυψη αυτή, η Αυστραλή τραγουδίστρια δηλώνει, πως όσοι έχουν την ίδια πάθηση με αυτήν, έχουν την αγάπη και τη στήριξη της και τους καλεί να μην πτοούνται, γιατί δεν είναι μόνοι σε αυτό.

Τα στατιστικά για αυτή την πάθηση δείχνουν πως ένας στους 5.000 ανθρώπους υποφέρει από αυτή, ρίχνοντας τα επίπεδα κολλαγόνου, προκαλώντας μείωση της όρασης και δυσπλασίες.

Μπορεί να μην είναι άμεσα επικίνδυνη πάθηση για την ζωή της, αλλά μην ξεχνάμε ότι το 2013 η Sia, ξεκίνησε θεραπεία για τον υπερθυρεοειδισμό και έχει υποβληθεί σε πρόγραμμα για απεξάρτηση από το αλκοόλ και τα οπιούχα φάρμακα, δηλώνοντας περήφανη πως είναι, για 8η χρονιά, “καθαρή”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *