Σε καλωσορίζουμε στον gaming κόσμο του Mad Viral, μέσα απο την πλατφόρμα της Cosmote TV. Ζήσε συναρπαστικά το lockdown2 και ανακάλυψε νέες ευκαιρίες στην Black Friday

6 ημέρες, 6 ώρες μέχρι όλα να γίνουν μαύρα! Όχι, δεν έρχεται η καταστροφή του κόσμου. Έρχεται... η Black Friday και φέτος, το Mad Viral είναι έτοιμο να γιορτάσει με ένα αφιέρωμα στους πιο δυνατούς Game Masters. Από τις 20 έως και τις 30 Νοεμβρίου το Mad Viral εκπέμπει δυνατά, αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV και σου συστήνει τον κόσμο των video games με τους δικούς του “παίχτες”. Το σήμα του καναλιού θα αλλάξει με σύγχρονα, neon γραφικά που θα θυμίζουν το καλύτερο video game της χρονιάς, ενώ οι ζώνες «Game Masters» και «Weekend Games» θα είναι γεμάτες με ατελείωτες ώρες παιχνιδιού από τους καλύτερους gamers του Ελληνικού YouTube, και θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Είτε είσαι newbie, είτε ο απόλυτος player, τα σκίτσα της Αναστασίας Παπαδάτου aka “Cece bo” θα σε εντυπωσιάσουν. Η Αναστασία δηλώνει περήφανη αντιπρόσωπος της γενιάς Ζ, είναι animator, ασχολείται με το YouTube: με τη σειρά "φλώρος, χάρηκα", με το Comedy Lab ενώ είναι και περήφανη gamer, κάνοντας live streams ως μέλος του GameLabGR. Καθημερινά μέσα από τα social media του Mad παρουσιάζει με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο τα expectations vs reality της ζωής των gamers. Double tap και θα ταυτιστείς μαζί τους! Κάνε follow τα social media του Mad. Εκεί θα βρεις καθημερινές προτάσεις από youtubers και celebrities που έρχονται να αποκαλύψουν το δικό τους αγαπημένο videogame. Πολλές και ξεχωριστές οι φετινές επιλογές, στην Black Friday της...καραντίνας. Συντονίσου στην πλατφόρμα της Cosmote TV και στο κανάλι του Mad Viral (θέση 602) αλλά και σε όλα τα social media του Mad για να είσαι πάντα μπροστά.

Από τις 20 έως και τις 30 Νοεμβρίου το Mad Viral εκπέμπει δυνατά, αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV και σου συστήνει τον κόσμο των video games με τους δικούς του “παίχτες”

6 ημέρες, 6 ώρες μέχρι όλα να γίνουν μαύρα! Όχι, δεν έρχεται η καταστροφή του κόσμου. Έρχεται… η Black Friday και φέτος, το Mad Viral είναι έτοιμο να γιορτάσει με ένα αφιέρωμα στους πιο δυνατούς Game Masters.

Από τις 20 έως και τις 30 Νοεμβρίου το Mad Viral εκπέμπει δυνατά, αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV και σου συστήνει τον κόσμο των video games με τους δικούς του “παίχτες”.

Το σήμα του καναλιού θα αλλάξει με σύγχρονα, neon γραφικά που θα θυμίζουν το καλύτερο video game της χρονιάς, ενώ οι ζώνες «Game Masters» και «Weekend Games» θα είναι γεμάτες με ατελείωτες ώρες παιχνιδιού από τους καλύτερους gamers του Ελληνικού YouTube, και θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Είτε είσαι newbie, είτε ο απόλυτος player, τα σκίτσα της Αναστασίας Παπαδάτου aka “Cece bo” θα σε εντυπωσιάσουν. Η Αναστασία δηλώνει περήφανη αντιπρόσωπος της γενιάς Ζ, είναι animator, ασχολείται με το YouTube: με τη σειρά “φλώρος, χάρηκα”, με το Comedy Lab ενώ είναι και περήφανη gamer, κάνοντας live streams ως μέλος του GameLabGR. Καθημερινά μέσα από τα social media του Mad παρουσιάζει με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο τα expectations vs reality της ζωής των gamers. Double tap και θα ταυτιστείς μαζί τους!

Κάνε follow τα social media του Mad. Εκεί θα βρεις καθημερινές προτάσεις από youtubers και celebrities που έρχονται να αποκαλύψουν το δικό τους αγαπημένο videogame. Πολλές και ξεχωριστές οι φετινές επιλογές, στην Black Friday της…καραντίνας.

Συντονίσου στην πλατφόρμα της Cosmote TV και στο κανάλι του Mad Viral (θέση 602) αλλά και σε όλα τα social media του Mad για να είσαι πάντα μπροστά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *