Σχεδόν έκλεισε: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Μουτσινά στον Alpha;

Είναι μία εκπομπή που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία τα χρόνια που μεταδόθηκε στον ALPHA. Ο λόγος για το “Δέστε τους”, το οποίο έκλεισε τον κύκλο του και πλέον, το κανάλι κάνει συζητήσεις για την διάδοχη κατάσταση. Ένα από τα πρόσωπα που έχει την στήριξη των ανθρώπων του καναλιού και είναι και ιδιαίτερα αγαπητό, είναι ο  Σωτήρης Καλυβάτσης!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον σταθμό, ώστε να αναλάβει ένα ζωντανό μαγκαζίνο, στη θέση των Δέστε τους, που παρουσίαζαν ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του με την θεατρική παράσταση Hangover, θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά τις 15 Αυγούστου για να συζητήσει με τον διευθυντή προγράμματος, Τζώνη Καλημέρη για την εκπομπή, που θα μεταδίδεται μετά από αυτήν της Ελένης Μενεγάκη.

sotiris kalivatsis

«Με τον Alpha είμαι σε συζητήσεις από τον χειμώνα για πολλά πράγματα. Η αρχή έγινε με το Δια Ταύτα του Λάκη Λαζόπουλου και με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Μακάρι να ευοδωθεί η συνεργασία μας και να έχει μια ωραία κατάληξη .Την τηλεόραση την αγαπώ. Για μένα η μικρή οθόνη είναι ένα αμιγώς ψυχαγωγικό μέσο που μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο, ειδικότερα αυτήν την περίοδο που οι Έλληνες λόγω της οικονομικής κρίσης ζουν σε συνθήκες εθνικής κατάθλιψης. Αυτό που θέλω να δώσω είναι γέλιο, όπως έκανα πάντα δηλαδή και μέσα από τις σατιρικές εκπομπές και από το θέατρο. Λίγη υπομονή και μετά τον 15αύγουστο θα σας έχω νέα».

Αναφορικά με την κριτική, που πρόκειται να δεχτεί ενδεχομένως; Ο ίδιος απαντά «Η αλήθεια είναι ότι μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή ενέχει μεγαλύτερη έκθεση και κριτική. Θα πέσουμε, θα κολυμπήσουμε και αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει. Το θέμα είναι ότι υπάρχει θετική διάθεση, κέφι και πολλές ιδέες για να περάσουμε καλά. Εύχομαι να τα βρούμε με τον σταθμό».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: «Βρέθηκα μέσα σε μια εβδομάδα δυο φορές στα επείγοντα στο νοσοκομείο»

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλά πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον ALPHA!

Ο Μουτσινάς ζητάει συγγνώμη από την Αγγελική Ηλιάδη: «Ήταν πολύ προσβλητικό αυτό που είπα…]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *