«Σασμός»: Τι θα γίνει στον επόμενο κύκλο;

Νέες περιπέτειες

Ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος, ο καφετζής της σειράς «Σασμός», σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ Tv προέβει σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τον επόμενο κύκλο της σειράς, τονίζοντας πως στον επόμενο κύκλο το χωριό θα είναι στα κόκκινα.

«Η Άνω Ποριά θα πάλλεται, ένα χωριό μπερδεμένο και στα κόκκινα. Θα μπουν νέοι χαρακτήρες και θα ανακατέψουν πιο πολύ τα πράγματα και ο Παντελής θα παίξει, όπως πάντα, πολύ σημαντικό ρόλο σε όσα συμβούν», λέει ο Στάθης Μαντζώρος.

Όσο για το αν ο Παντελής υποψιάζεται ότι ο Μανώλης ξέρει πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς και δεν τον καταδίδει, ο ηθοποιός είναι κατηγορηματικός στην απάντησή του.

Τέλος συμπλήρωσε: «Αν ήξερε ο Παντελής ότι ο γιος του γνωρίζει, θα τον έπαιρνε, θα τον πήγαινε στον Φραγκιαδάκη και ο Μαθιός θα ήταν ήδη στη φυλακή. Ο Παντελής έχει αξίες. Μιλάμε για φόνο, για αφαίρεση ζωής και θα το απέκρυβε; Ούτε του περνάει από το μυαλό ότι ο Μανώλης κουβαλάει τέτοιο βάρος, ότι παθαίνει κρίσεις πανικού, ότι έχει δοσοληψίες με τον Μαθιό, ότι δεν κοιμάται τα βράδια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *