Θα εμφανιστεί και ο Ricky Martin στο Superbowl Halftime;

Θα εμφανιστεί και ο Ricky Martin στο Superbowl Halftime;

“Θα πάω στο Μαϊάμι και όλα είναι πιθανά”, δήλωσε ο Πορτορικανός τραγουδιστής αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

View this post on Instagram

Ο παρουσιαστής των LATIN GRAMMY MUSIC AWARDS 2019, @ricky_martin, φρόντισε για μία ακόμα φορά να βγει η απόλυτη είδηση και μάλιστα νωρίς – νωρίς, κατά την είσοδό του στο red carpet. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Πορτορικανός τραγουδιστής δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιλογή των Jennifer Lopez και Shakira για το ημίχρονο του SUPERBOWL και αρχικά τόνισε, πως θα δει οπωσδήποτε τη μεγάλη βραδιά, αφήνοντας πιθανότητα να πετάξει στο Μαϊάμι και να δει από κοντά την εμφάνιση των διάσημων τραγουδιστριών. Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα κρατηθεί και αν θα ανέβει στη σκηνή, ο Ricky άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, δηλώνοντας περήφανος, που οι διοργανωτές άνοιξαν το δρόμο για τη Λάτιν μουσική στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Επίσης, ο Martin αποκάλυψε, πως η @jlo και η @shakira ετοιμάζουν κάτι πολύ μοναδικό. Οι φήμες πάντως, θέλουν την εταιρεία του JAY-Z, που έχει αναλάβει την παραγωγή του SUPERBOWL ψάχνει ήδη για guest καλλιτέχνες και ήδη το όνομα της Rihanna βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων των διοργανωτών. Πριν από λίγο καιρό, η Gloria Estefan είχε επιβεβαιώσει, πως της είχε γίνει προσέγγιση για το event. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Ο παρουσιαστής των LATIN GRAMMY MUSIC AWARDS 2019, Ricky Martin, φρόντισε για μία ακόμα φορά να βγει η απόλυτη είδηση και μάλιστα νωρίς – νωρίς, κατά την είσοδό του στο red carpet.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Πορτορικανός τραγουδιστής δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιλογή των Jennifer Lopez και Shakira για το ημίχρονο του SUPERBOWL και αρχικά τόνισε, πως θα δει οπωσδήποτε τη μεγάλη βραδιά, αφήνοντας πιθανότητα να πετάξει στο Μαϊάμι και να δει από κοντά την εμφάνιση των διάσημων τραγουδιστριών.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα κρατηθεί και αν θα ανέβει στη σκηνή, ο Ricky άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, δηλώνοντας περήφανος, που οι διοργανωτές άνοιξαν το δρόμο για τη Λάτιν μουσική στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Επίσης, ο Martin αποκάλυψε, πως η JLO και η Shakira ετοιμάζουν κάτι πολύ μοναδικό.

Οι φήμες πάντως, θέλουν την εταιρεία του JAY-Z, που έχει αναλάβει την παραγωγή του SUPERBOWL ψάχνει ήδη για guest καλλιτέχνες και ήδη το όνομα της Rihanna βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων των διοργανωτών. Πριν από λίγο καιρό, η Gloria Estefan είχε επιβεβαιώσει, πως της είχε γίνει προσέγγιση για το event.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *