Σε νέα ώρα το Mega Star με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη

Νέα ώρα μετάδοσης: 

Aπό το Σάββατο 3 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 12:00 στο Mega / Καλεσμένος ο Νίκος Απέργης

Το «MEGA STAR», από αυτό Σάββατο 3 Απριλίου, αλλάζει ώρα μετάδοσης και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον δημοφιλή τραγουδιστή Νίκο Απέργη. Ο καλλιτέχνης μας μιλάει για το bullying που δέχθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του αλλά και τα μηνύματα που θέλει να περνάει μέσα από τα video clip του. Ακόμη, μας χαρίζει ξεχωριστές unplugged ερμηνείες από αγαπημένες επιτυχίες του.

Ο Αντώνης δοκιμάζει τις ικανότητες του Νίκου στις μουσικές διασκευές και τον προκαλεί να διασκευάσει γνωστά τραγούδια σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Επίσης, παίρνουμε μια γεύση από το μουσικό ντοκιμαντέρ του Κωνσταντίνου Αργυρού «Κωνσταντίνος Αργυρός In Motion». Στην ενότητα ΧΑΙ 5 παρακολουθούμε 5 καλλιτέχνες που ακολούθησαν την καριέρα των διάσημων γονιών τους. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και ποια κομμάτια έχουμε αναζητήσει περισσότερο στο Shazam αυτή την εβδομάδα. Χορεύουμε με τα τραγούδια που μπήκαν στο Τop 50 και βλέπουμε ποιοι καλλιτέχνες είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο στο chart. Τέλος, έρχονται οι ενότητες Σαν Σήμερα, Dance Chart, What’s New και φυσικά το ελληνικό και ξένο top 10.

«MEGA STAR» ΣΕ ΝΕΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

Δείτε το trailer εδώ:

                        

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *