Η συνεργασία Queen & Adam Lambert εντυπωσίασε στο Global Citizen

Queen Adam Lambert Global Citizen 2019

Η 8η φιλανθρωπική συναυλία, GLOBAL CITIZEN έγινε το Σάββατο, στο Cental Park της Νέας Υόρκης, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών. Οι Ben Platt, David Gray, Jon Batiste και French Montana ενθουσίασαν το κοινό, αλλά ήταν οι εμφανίσεις των Queen & Adam Lambert, Alicia Keys, Pharrell Williams και OneRepublic, που άφησαν το στίγμα τους.

Για πάνω από πέντε ώρες, καλλιτέχνες και ακτιβιστές ανέβηκαν στη σκηνή, τραγούδησαν και έδωσαν ομιλίες, με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα, για να εξαλείψουν τη φτώχεια μέχρι το 2030. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, που η Kelly Clarkson ανακοίνωσε την εμφάνιση της τραγουδίστριας και ακτιβίστριας Carole King, την οποία και συνόδευσε στο τραγούδι WHERE YOU LEAD.

Στην 3η της εμφάνιση στο GLOBAL CITIZEN, η Alicia Keys κάθισε στο πιάνο και τραγούδησε το NEW YORK STATE OF MIND του Billy Joel. Ακολούθησε η επιτυχία του 2009, EMPIRE STATE OF MIND με τον Jay-Z.

Ένα από τα καινούργια πρόσωπα στο event ήταν φέτος η H.E.R., η οποία τραγούδησε το CARRIΕD AWAY και το MAKE IT RAIN. Ακολούθησε η ομιλία του Leonardo DiCaprio, η οποία ήταν επικριτική για την απροθυμία των πολιτικών μπροστά στην κλιματική αλλαγή.

Πάντως, για το 2020 οι διοργανωτές ήταν ανακοίνωσαν, πως το event θα είναι ένα υπερθέαμα 10ωρων και θα διεξαχθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Πέρα από τη Νέα Υόρκη, η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά στο Λάγος, τη Νιγηρία και άλλες πόλεις ης Ευρώπης, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.

Ποιοι θα εμφανιστούν απόψε στο Global Citizen και ποιοι το 2020;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *