Η.Θ.Ε. 2019 by ΑΜΙΤΑ ΜΟΤΙΟΝ
Πρώτη μετάδοση σήμερα από τον ΑΝΤ1

Πρώτη μετάδοση σήμερα από τον ΑΝΤ1

Για μία ακόμη χρονιά η Ημέρα Θετικής Ενέργειας by Amita Motion θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1, σήμερα Σάββατο 4/1/2020 στις 16:00.

Το Playmotion by Amita Motion διοργάνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα μοναδικό event για να γιορτάσει την απόλυτη μέρα θετικής ενέργειας, με την προσέλευση του κόσμου να ξερπενάε κάθε προσδοκία και ρεκόρ.

Την εκδήλωση παρουσιάζουν ο Ζήσης Ρούμπος μαζί με τη Josephine, ενώ στη σκηνή βρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο FY, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο SNIK, με special guests της ετήσιας μουσικής γιορτής ήταν οι Marcus & Martinus.

Μαζί τους ήταν οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Highlight της βραδιάς ήταν η αποκλειστική μετάδοση του τραγουδιού ΑΛΛΟ LEVEL από την Ελένη Φουρέιρα και τον Lil Barty, ένα κομμάτι που δημιουργήθηκε με τη συνεργασά του κοινού μέσα από την πλατφόρμα Playmotion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *